ساحل_صبر مدیر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 874 عنوان بچه فقط پسر ❤️🥰😍 | مشاهده متن کامل بحث + 3586 بازدید | 244 پست خدایا اگه یه زمان ازدواج کردم و قرار شد بچه دار بشه فقط پسر میخام اگه قراره دختر بدب نمیخام اصلا دخترو بده به یکی دیگه که آرزوشو داره مهربون سایتتونم دیروز | 15:28 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_صبر مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 874 آدم سطحی نگر...همه انسان ها برا بچشون مدیون هستن که اونو ب دنیا اوردن...هنوز داری براش شرط گذاری هم ... و مطمئن باش: من اگر مادر شوم، اولین درسش میدهم که انسانیت را فراتر از جنسیت ببیند — چیزی که ظاهراً تو از آن محروم ماندهای.» مهربون سایتتونم
af122337 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 284 تو با این تفکر ک پسرم از دخترم حمایت کنه هم ب خودت توهین میکنی هم ب پسرت هم ب دخترت .دختر مگه ب حمایت نیاز داره؟مگه پسرت برا حامی شدن از غریبه ها دنیا اومده؟تو میزایی اونیکی مراقب شه؟؟بعد دم از فرهنگ میزنه
af122337 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 284 و مطمئن باش: من اگر مادر شوم، اولین درسش میدهم که انسانیت را فراتر از جنسیت ببیند — چیزی که ظاهراً ت ... میزنی چت جی پی تی جوتب میدی ک🤣🤣🤣🤣
ساحل_صبر مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 874 شایدم یه برادر نتونه از خواهرش مواظبت کنه و باعث عذابش بشه من از نزدیک دیدم .خدا باید از ما بنده ها ... عزیزم بس کنخجالت هم واقعا حرمت داره هااا..........من حق دارم علایقم بگم حالا هرجوری که هست شما ناراحتی برو یه تایپک دیگه ....مگه حق شمارو خوردم؟؟! مهربون سایتتونم
af122337 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 284 «جالب است که از "مدیون بودن" میگویی، ولی فراموش کردهای نخستین حق هر کودک، دیدن چهرهٔ محبت بیشرط است، ... چی میگی؟حرفای خودمو ک تکرار کردی.اتفاقا دختر هم میگفتی همینو میگفتم
sami9092 عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 4391 آدم سطحی نگر...همه انسان ها برا بچشون مدیون هستن که اونو ب دنیا اوردن...هنوز داری براش شرط گذاری هم ... ایشون یه نظر دادن درمورد چیزی که دوست دارن اصلا به سطحی نگری ربطی نداشتدوما این پدر مادرهستن که حق به گردن بچه ها دارن وباید از بچه راضی باشن
ساحل_صبر مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 874 تو با این تفکر ک پسرم از دخترم حمایت کنه هم ب خودت توهین میکنی هم ب پسرت هم ب دخترت .دختر مگه ب حمای ... بیفرهنگ آن است که در انجمن مینشیندحقِّ دیگران را قفس میکند، سخن میشِکند. مهربون سایتتونم
فندق،خانوم عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 8338 و مطمئن باش: من اگر مادر شوم، اولین درسش میدهم که انسانیت را فراتر از جنسیت ببیند — چیزی که ظاهراً ت ... دقیقا خودت محروم موندی
af122337 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 284 ایشون یه نظر دادن درمورد چیزی که دوست دارن اصلا به سطحی نگری ربطی نداشتدوما این پدر مادرهستن که حق ب ... شماعم مث اون ی انسان سطحی نگر هستید
ساحل_صبر مدیر استارتر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 874 ایشون یه نظر دادن درمورد چیزی که دوست دارن اصلا به سطحی نگری ربطی نداشتدوما این پدر مادرهستن که حق ب ... من نمفهمم واقعا این حد از بیشعوری و بی فرهنگی رو بخدا فردا باید یه علم شنگه بزارم و تگش کنم بی...من نمیفهمم بخاطر علایقم باید توهین بشنوم؟؟عزیزم ازت شمام ممنونمسلامت و شاد باشی مهربون سایتتونم
leylaasali72 عضویت: 1404/09/10 تعداد پست: 923 عزیزم بس کن خجالت هم واقعا حرمت داره هااا.......... من حق دارم علایقم بگم حالا هرجوری که هست شما ن ... من که چیزی نگفتم چرا میگی خجالت من که محترمانه جواب دادم انگاری شما بد برداشت کردی من منظوری نداشتم ولی آروم ترم میشد جواب بدی
af122337 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 284 دقیقا خودت محروم موندی چت جی پی تی زده حتی نخونده ارسال کرده.با این حرفاش کامنت مردمو تایید کرده حرف خودشو نقض.خودشم نمیدونه داره چی میگ