2777
2789
عنوان

بچه فقط پسر ❤️🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4252 بازدید | 244 پست
چقدر با شخصیت و با فرهنگی که اینقدر قشنگ جواب همه رو با احترام دادی🌹کاش آدمای با فرهنگی مثل شما توی ...

سلام عزیز دلـم! 🌺

کامنتت رو دیدم و چنان دلم اکلیلی شد که تا چند لحظه نتونستم واکنش بدم!
تو واقعاً هنر زیبا دیدن و زیبا گفتن را داری...
و این لطف تو، حالمو بهتر کرد

از ته دل میگم: ممنونم 🌷
ممنون که هستی، ممنون که با کلامت ❤️
وجود آدمهایی مثل توعه که این دنیا را قابل تحملتر و زیباتر میکنه

امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی
و زندگی هر چه بیشتر به شما لبخند هدیه بده

ممنون از نگاه زیباتون 🌹 همین که آدمهایی مثل شما هستن واقعا آدم قوت قلب میگیره

امیدوارم فضای اینجا هم کمکم بشه از همین نگاههای فرهنگی و با شعور

مهربون سایتتونم

من تو محلمون به شدت مردم پسری ان مخصوصا بابام ولی من جون و دلمو واسه دخترم میذارم فقط خیلی شیطونه آت ...

پدرا دختر بیشتر دوس دارن

خانوما پسر

منم که گفتم دخترم خیلی دوس دارم و بنظرم رحمت خونس ولی پسر برا بچه اولم بنظرم بهتره که هوای دختر رو هم داشته باشه

مهربون سایتتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقامیگن دختر نعمت و خدا به هرکسی نمیده تو نی نی سایت پسر داشتن و علاقه داشتن به پسر یعنی عذاب الهی ...

مرسی عزیزم

حرفتون کاملا درسته و فکر میکنم در واقع اونا تعصب بیجا و مسخره رو دختر دارن...

من گفتم بچه اول پسر باشه دوم دختر

و این یک ترجیح شخصیه و به خودم مربوطه

میخام چند بار این تایپک رو تگ کنم تا بی فرهنگی و عدم احترام بعضیارو همه ببین میخام کاری کنم 100 هزار نفر ببینن این وحشیای بی فرهنگو

مهربون سایتتونم

اونابی که میگن دختر خوب نیست،چون خودشون از دختر بودنشون خیری ندیدن،اذیت شدن.تو خانواده براشون ارزش ق ...

«متأسفم که تو در زندگیات آنقدر با نابرابری و بیارزشانگاریِ جنسیتت روبهرو بودی که حالا داری همان درد را تکرار میکنی. امیدوارم روزی خودت را آنقدر دوست داشته باشی که بخواهی این چرخهٔ تلخ را بشکنی، نه ادامهاش بدی.»

مهربون سایتتونم

چرا مگه دختر چشهه؟

عزیزم شما بو تایپکو از نو بخون بد بیا منو بکوب

گفتم اول حتما میخام پسر باشه که از دومی ک دختره بتونه خوب حمایت کنه

دخترم رحمته خودمم دخترم

«بیاحترامی، هرگز جای استدلال منطقی را نمیگیرد.»

مهربون سایتتونم

انشالله هیچوقت مادر نشی اگه تفکرت اصلاح نشه

فرهنگو ببین...

شما برو فرهنگ سرا کتاب تاملات در فرهنگ ایرانو بخون تا بفهمی من حق دارم علایقم بگم کسی مخالفه باید یا محترمانه بگه نظرشو یا سکوت

مهربون سایتتونم

فرهنگو ببین...شما برو فرهنگ سرا کتاب تاملات در فرهنگ ایرانو بخون تا بفهمی من حق دارم علایقم بگم کسی ...

آدم سطحی نگر...همه انسان ها برا بچشون مدیون هستن که اونو ب دنیا اوردن...هنوز داری براش شرط گذاری هم میکنی؟اون باید از تو راضی باشه نه تو از اون.مگه عروسکته که سفارش میدی.خب اونم دوس داره مادرش ی ادم خفن باشه.ایشالله بچه دار شی هم بفهمه چ مادر سطحی نگر داره و خودش راهشو ازت جدا کنه

عزیزم شما بو تایپکو از نو بخون بد بیا منو بکوب گفتم اول حتما میخام پسر باشه که از دومی ک دختره بتون ...

شایدم یه برادر نتونه از خواهرش مواظبت کنه و باعث عذابش بشه من از نزدیک دیدم .خدا باید از ما بنده ها مراقبت کنه یا حق

آدم سطحی نگر...همه انسان ها برا بچشون مدیون هستن که اونو ب دنیا اوردن...هنوز داری براش شرط گذاری هم ...

«جالب است که از "مدیون بودن" میگویی، ولی فراموش کردهای نخستین حق هر کودک،
دیدن چهرهٔ محبت بیشرط است، نه شنیدن این که "به دنیا آمدنت لطفی به من بود".
من آرزویم را گفتم، تو اما به جای فهمیدن، داری از مالکیت بر جان یک انسان دفاع میکنی.
امیدوارم اگر روزی مادر شوی، بفهمی که فرزند "عروسک سفارشی" نیست؛ موجودی مستقل است که میآید تا خودش باشد، نه آنچه تو میخواهی.
اگه میگفتم دختر باشه بچه اول اینو نمیگفتی شما...

مهربون سایتتونم