2777
2789
عنوان

بچه فقط پسر ❤️🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4063 بازدید | 244 پست
حالا نگاه چقدر فحش دادن،ولی اگه به جای پسر گقته بودی دختر میخوام ببین چقدر همراهیت میکردن🤐😂کلا مرد ...

دقیقا

میگن دختر نعمت و خدا به هرکسی نمیده

تو نی نی سایت پسر داشتن و علاقه داشتن به پسر یعنی عذاب الهی

و جنسیت زدگی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اونابی که میگن دختر خوب نیست،چون خودشون از دختر بودنشون خیری ندیدن،اذیت شدن.تو خانواده براشون ارزش قائل نبودن

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تو ببین یکی میاد بگیرت بعدش ببین اصلا حامله میشی اونوقت راجب دختر پسرش چک چونه بزن

هنوز حامله نشده تعیین تکلیف میکنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من دربارهٔ علاقهٔ شخصیام صحبت کردم، نه ارزشگذاری یک جنسیت. اگر نقد مشخص داری، خوشحال میشم دقیق بگی. ...

😤😤😤😤مثل اینه که مثلا تو و دوستت با هم دارید راه میرید یه پسر بیاد به دوستت بگه من از تو خوشم میاد

ولی حالم از دوستت بهم میخوره

نظرت چیه ؟

حرف تو هم یه حرفی بود شبیه این

علاقه مندید را بگو ولی حق. تحقیر جنسیت دیگه نداری

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉

چقدر با شخصیت و با فرهنگی که اینقدر قشنگ جواب همه رو با احترام دادی🌹

کاش آدمای با فرهنگی مثل شما توی سایت زیاد بشن👏🏻👏🏻

منظورت رو از تاپیک متوجه شدم کاملا ولی اون تندرو هایی ک میان و با بی احترامی یا طعنه پست میذارن رو درک نمیکنم

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

😤😤😤😤مثل اینه که مثلا تو و دوستت با هم دارید راه میرید یه پسر بیاد به دوستت بگه من از تو خوشم میا ...

جالبه که برای توضیح نظر خودت، باید شدی یه مثال تحقیرآمیز بزنی. این بیشتر درباره نگاه خودته تا حرف من. من فقط علاقهام رو گفتم، بدون اینکه کسی رو پایین بیارم

بعضیا ولی واقعا حیلی بی فرهنگن خیلیی...

من علایقمو میگم ذوقمو کور میکنن _ تگشون نمیکنم ولی کامنت میزارن_ بجای حرف خوب توهین میکنن

باهاشون خوب برخورد میکنی بعد توهین های زشتشون ولی بازم از رو نمیرن...

من حق دارم علایقمو بگم و از شمام نظری نخواستم

عزیزم بحث کردن با تو وقتمو میبره من تو همین تایم میتونم کار مفید انجام بدم

مار که ذاتش نیش زدنه بیخیال....

مهربون سایتتونم