2777
2789
عنوان

بچه فقط پسر ❤️🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3718 بازدید | 244 پست
حرفاتون درسته عزیزولی من نظرمو دادم و انتظار نداشتم بهم اونو بگیشاید تو دنیا 1000 نفر یاهات هم نظر ن ...

من اون کاربر نیستم اولین کامنتمه

بحث هم نظر نیست راستشو بگم شما منو یاد یکی از نزدیکانم میندازی من دقیقا همین قضیه رو گفتم و واقعا بعدا تو زندگیش مشکل پیش اومد و هم سر اون بچه ایشونم متعصب نبود ولی راضیم نبود و خودش بعدا خیلی پشیمون شد فقط خواستم دوباره پیش نیاد

امیدوارم هر چی صلاحه خدا بهتون بده سالم و درستکار باشه

من اون کاربر نیستم اولین کامنتمهبحث هم نظر نیست راستشو بگم شما منو یاد یکی از نزدیکانم میندازی من دق ...

خب شما حرفتون درست زدین بدون پرخاشگری

و شعور و فرهنگ خودتون نشون دادین

حرفتونم درسته عزیز اما این بحثش فرق میکنه

اون بر میگرده به جریان نارضایتی عمومی که در کتاب لیبرالیسم بهش اشاره شده داره اگه مطالعه کنین متوجه میشین

الان بحثش طولانیه...

در کل سلامت باشین عرپزم

مهربون سایتتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چقدر ممکنه این حرفت حال مادری را بد کنه دوست داری که داشته باش حق نداری به جنسیتی که از قضا ج ...

من دربارهٔ علاقهٔ شخصیام صحبت کردم، نه ارزشگذاری یک جنسیت. اگر نقد مشخص داری، خوشحال میشم دقیق بگی. اما تلاش برای شرمسار کردن من بهجای گفتوگوی منطقی، قابل قبول نیست

و الان بجای اون مادر باید منو تحقیر میکردی؟ جلو 400 نفر؟؟؟ عب نداره بقول معروف میگن

خدا جای حق نشسته من هیچی نمیگم دیگه خدا وکیل منه

مهربون سایتتونم

بچه فقط سالمجفتش نور چشمه

درسته عزیزم حرفت

پسر نعمته

دخترم رحمت و گرمیه خونه اس

هر دو نشاط به خونهئ میارن

فقط نظرم این بود بچه اولم علاقه دارم پسر بشه و با خدای خودم گفتم...

مهربون سایتتونم

حالا نگاه چقدر فحش دادن،ولی اگه به جای پسر گقته بودی دختر میخوام ببین چقدر همراهیت میکردن🤐😂

کلا مردم ایران تعادل ندارن یا از این ور بوم میوفتن یا از اون ور بوم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
حالا نگاه چقدر فحش دادن،ولی اگه به جای پسر گقته بودی دختر میخوام ببین چقدر همراهیت میکردن🤐😂کلا مرد ...

متاسفانه فرهنگشون بعضیا پایینه

من خودم بشخصه نظرم مخالف کسی بود سکوت میکردم نه توهین

ولی شما حرفتون از نصب ، ریشه و فهمتون میاد عزیزم

خدا حفظت کنه و بهترنا برات ❤️

دارم این مدت فکر میکنم _هرکی با نظرش آدم فرق میکنه_ دشمن نیست_انسان دیگریست...

مهربون سایتتونم

یه پسر مریض وقتی گیرت اومد اونوقت میفهمی بچه فقط سالمش خوبه نه دختر پسرش

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

قدم اول : شوهر بیاب

قدم دوم: فقط با آی وی اف باردار شو

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

به من اصلا خدا بچه نده نه دختر نه پسر

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چی شده که اینجوری درباره یه جنسیت حرف میزنی ؟؟؟؟؟

علاقه شخصی یه چیزه ولی بی ارزش کردن چیزی که علاقه ات نیست یه چیز دیگه اس

و واقعا من دلیل این تاپیک را نفهمیدم

لایک نکنید😜