2777
2789
عنوان

بچه فقط پسر ❤️🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4385 بازدید | 244 پست
خدا: باشه فقط منتظر بودم تو دستور بدی 😂😂😂

مگه من گفتم شما پسر بیارید؟

گفتم خودم دوس دارم

من حق ندارم علایقم بگم ؟

راسته که میگن:

چو لب گشاید به گفتار، درون هویدا شود،
سیاهیِ دل به گفتار، چو دود پیدا شود.

مهربون سایتتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه فحش نیست شمام دلی میگی ❤️ولی اگر یک درصدم شما دختر دار بشی خب اگر از اول تو ذهنت این باشه تکلیف ...

حرفاتون درسته عزیز

ولی من نظرمو دادم و انتظار نداشتم بهم اونو بگی

شاید تو دنیا 1000 نفر یاهات هم نظر نباشن باید بهشون حرف بزنیم؟؟

مهربون سایتتونم

چقدر خوشحالم موقع بارداری فقط عشق و مهر بچههام توی دلم بود و از همون اول برای وجودشون ناشکری نکردم😊

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

دقیقا خدا بهت دختر میده چون اینو گفتی تجربه ثابت کرده.پس بگو خدایا هرچی صلاحمه بده صحیح و سالم بده

دخترم بده

من تسلیم مصلحت خدام و عاشقانه بزرگش میکنم

دوس داشتم اولی پسر باشه ولی دخترم رحمته

مهربون سایتتونم

مگه من گفتم شما پسر بیارید؟گفتم خودم دوس دارممن حق ندارم علایقم بگم ؟راسته که میگن:چو لب گشاید به گف ...

مگه من گفتم شما پسر نیارید؟ گفتم خدا وانستاده هرچی بگی انجام بده پس به این امید بچه دار نشو که حتما چیزی که میخوای بشه اگه برات انقدر مهمه باید بری ای وی اف کنی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مگه من گفتم شما پسر نیارید؟ گفتم خدا وانستاده هرچی بگی انجام بده پس به این امید بچه دار نشو که حتما ...

تایپکاتون چک کردم

شخص بدی نیستین فقط حقیقتا متعجب شدم از لحن نیش دار کامنتتون

بخاطر اینکه شمارو شخص بدی ندیدم تعجب کردم وگرنه اگه ستبقتون بد بود که ریپ نمیزدمم اصلا عزیز

مهربون سایتتونم

پس گفتی به زور شیره سر پایی...انگار بدون اون یکم حالت اوکی نیسمگه من بهت فحش دادم ؟ فقط نظرمو گفتم � ...

میدونی چقدر ممکنه این حرفت حال مادری را بد کنه

دوست داری که داشته باش

حق نداری به جنسیتی که از قضا جنسیت خودت هم هست توهین کنی

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉

تایپکاتون چک کردمشخص بدی نیستین فقط حقیقتا متعجب شدم از لحن نیش دار کامنتتونبخاطر اینکه شمارو شخص بد ...

من فقط خواستم باهاتون شوخی کنم واقعیت اینه که دنیا گاهی طبق خواسته های ما پیش نمیره پس نباید خیلی بهش اعتماد کنیم باید منعطف تر فکر کنیم که اگه به خواستمون نرسیدیم دچار افسردگی یا ناراحتی نشیم طی میلیون ها سال گونه هایی از موجودات زنده تونستن تکامل پیدا کنن که تطبیق پذیر تر بودن نه قوی تر و بهتر سعی کن منعطف تر باشی که راحتتر زندگی کنی صفر و صد نباشی که فقط دختر خوبه یا فقط پسر خوبه همینو تو همه مسایل زندگیتون درنظر بگیرید

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز