بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه من گفتم شما پسر بیارید؟گفتم خودم دوس دارممن حق ندارم علایقم بگم ؟راسته که میگن:چو لب گشاید به گف ...
مگه من گفتم شما پسر نیارید؟ گفتم خدا وانستاده هرچی بگی انجام بده پس به این امید بچه دار نشو که حتما چیزی که میخوای بشه اگه برات انقدر مهمه باید بری ای وی اف کنی
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
تایپکاتون چک کردمشخص بدی نیستین فقط حقیقتا متعجب شدم از لحن نیش دار کامنتتونبخاطر اینکه شمارو شخص بد ...
من فقط خواستم باهاتون شوخی کنم واقعیت اینه که دنیا گاهی طبق خواسته های ما پیش نمیره پس نباید خیلی بهش اعتماد کنیم باید منعطف تر فکر کنیم که اگه به خواستمون نرسیدیم دچار افسردگی یا ناراحتی نشیم طی میلیون ها سال گونه هایی از موجودات زنده تونستن تکامل پیدا کنن که تطبیق پذیر تر بودن نه قوی تر و بهتر سعی کن منعطف تر باشی که راحتتر زندگی کنی صفر و صد نباشی که فقط دختر خوبه یا فقط پسر خوبه همینو تو همه مسایل زندگیتون درنظر بگیرید
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز