2777
2789

بچه ها دیشب یه جوری دچار فروپاشی روانی شدم و فشار روانی فکر کردم دیونه شدم اولش فقط گریه میکردم بعد مغز و چشم و چشم انگار قفل شده بود هر چی حرف میزدم نمیفهمیدم قفلی زده بودم آب بهم دادن و زدن تو صورتم باز تو اون حالت بودم قشنگ یک ساعت نشسته بودم خیره شده بودم به زمین و به شدت حالم بد بود فکر کردم یه لحظه از فشار روانی دیونه شدم شوهرم ترسیده از حالم زنگ زده برادرم اومده میگه هر چی باهات حرف میزدیم حالیت نمیشد و لبخند میزدی و اینا و خودمم یادم نمیاد طفلک نشسته برادرم از ترس اینکه من چیزی بهم بشه گریه میکرد همش هم باعث و بانیش خانواده شوهرم و شوهرم هستن چهار ساله بچه ها من ازدواج کردم اومدم از تهران شهر غربت تو روستا چهار ساله بی احترامی رفتارهای بد و همه چی رو مجبورم بریزم تو خودم و نه شوهر پشتی دارم بره بشینه با خانوادش حرف بزنه پشتم که نبوده هیچ منم مقصر میدونه همش هم میگن مشکل از زن تو هست نمیجوشه و فلان ولی در واقع اونا مشکل دارن و منو نمیخوان هیچ احد و ناسی حرف منو نمیفهمه مثلا یه برادر شوهرم دارم یه زن عقده ای داره و قشنگ مغز شوهرشو شست و شو میده بعد این برادرم شوهرم نزدیک پنجاه هفت هشت سالشه از روز اول از من خوشش نمیومد هر دقیقه یه بهونه خخواهرشوهر و مادرشوهر هم همینن میگه چرا زنت به ما میگه آقا فلانی و نمیگه داداش از اون ور دیشب خاله من خونه مادرشهر من بود که با اینا وصلت کرده شوهر خاله من که پسر برادرشوهرم میشه همه خونه مادرشوهرم بودن اومدیم بریم بیرون چون تو یه حیاطیم شوهرم گفت سلام بده میدونم هر سری کارمه میرم داخل انگار ارث پدرشونو خوردم سلام به زور میدن خلاصه رفتم داخل جاری کوچیکم بلند شد سر سفره زن خوبیه این برادر شوهرم که گفتم مشکل داره با من با زنش نشستن قشنگ پشتشون به من خیلی ببخشید باسنشون رو به من هی سلام دادم دیدم جواب نمیدن خالم و شوهر خالمم اونجا بودن شوهر خالمم کونشو ببخشید به من کرد و اونم مثل پدرش خالمم مثل اونا با من بدرفتاری کرد همین خالم تو اسباب کشی بود گاز نداشتن من براش غذا پختم لباس نداشته بردم خلاصه از خودم مایه گذاشتم همیشه براش ولی هیچ وقت پشتم نبوده خلاصه به شوهرم میگم میگی برو سلام بده این رفتارشونه میگه تقصیر خودته نجوشیدی این شده و من نمیتونم به برادرم چیزی بگم میگه زنت ما اومدیم حیاط فرش آوردیم با زنم بشوریم نه اومده کمک کنه نه سلام بده با اینکه اصلا این حرف منطقی نیست من داخل خودمم کار و زندگی دارم زن خودش با کل فامیل مشکل داره و دختراشم که به من سلام نمیدن خلاصه دیشب یه جوری روانم بهم ریخت تا مرز دیوانگی رفتم حالمو نوشتم براتون به شوهرم گفتم اونا منو دوست ندارن منم نمیام دیگه نه خونشون نه خونه مادرت نه جایی گفت باشه من تنها میرم با مادرم خونه کس و کار تو هم نمیام حالا من پدرو مادرم فوت شدن کسی جز برادرم ندارم اینجا هم که ازدواج کردم این خاله و اقوام مادری هستن که نباشن بهتره و یه عمه دارم تهران سالی یکبار میرم و میام نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب گلم وقتی میبینی رفت و آمد کردنت جز اعصاب خورد کنی چیره دیگه ای نداره مگه مجبوری بری؟

من بیست سال بیشتره ازدواج کردم .. از اول ازدواج تا حالا روان من و بهم ریختن.. خانواده شوهرم و میگم.. منم دیگه پنج ماه بیشتر قطع رابطه کردم .. اعصابم آرومتر شده به خدا .. تو هم زیاد نرو دیگه

خب گلم وقتی میبینی رفت و آمد کردنت جز اعصاب خورد کنی چیره دیگه ای نداره مگه مجبوری بری؟من بیست سال ب ...

تو یه حیاطیم و نمیرم و نمیام دیگه میدونم اذیتاشون بیشتر میشه شوهرمو بیشتر پر میکنن جنگ و دعوا راه بندازن ولی بکشم خودشونو دیگه نمیرم والا شدیم سنگ رو یخ

چرا ی جوری برخورد نمی کنی ک همسرت متقاعد بشه تو خوبی اونا بت بدی می کنن

برای ارامش روانت یه مدت کلا نرو باهاشون رو دررو نشو ک ذهنت آروم بشه بعد خونه رو آروم نگه دار همسرت حتی خواست دعوا بندازه تو آروم باش و بگو من باهاشون مشکلی ندارم اصلاااا گله نکن پیشش اصلاااا جواب خانوادشو وقتی نیست بده جلوی خودش آروم و مودب باش ب خونه زندگیت برس و نذار احدی توی خونت جنگ بندازه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜