2777
2789

حرفای منو بخونید تورخدا رو منبر نرید که اونا دونفرن نمیتونستن ادامه بدن یا حرفای دیگه من گوشم از این حرفا پره و هیچ مشکلی با اصلل طلاق گرفتن ندارم

من حال روحیم افتضاحه عصبی و داغونم

اگه میخوای منو سرزنش کنی شماتت کنی تو رو هم به خدا واگذار میکنم من اگه از کارم و پرخاشگری هام راضئ بودم که نمیومدم اینجا تاپیک بزنم راهکار بخوام حتما ناراضی و مستاصلم که اومدم اینجا درد دل میکنم پس نمک رو زخمم نپاش کمکم کن راه حل بده

کسی جرات نداره حرفی به من بزنه البته که حرف زدنشون همراه با توهین و تحقیر هست همین منو عصبانی میکنه اما چرا انقدر باید عصبی بشم؟چرا باید خودمو زمین و زمان بکوبونم و ببخشید برینم تو اعصاب همه و بدتر از همه خودم؟ (من نه مامانم پشتمه نه بابام به خدای بزرگ قسم جفتشون مریضن و توانایی دفاع از من ندارن تاپیکام هست هم حال مامانم بده هم بابام دوتاشون ضعیف و بی اعتماد به نفس منی که دخترشونم حالت عقده وار داره رفتارم کافیه کسی حرفی بزنه ااگه بخوام از خودم دفاع کنم حالت دعوا میگیره به خودم داد میزنم و بیداد میکنم فقط با شرارت و دعوا باطرف حرف میزنم) خاله هام نیش میزدن زخم زبون میزدن به گوشم می رسید روانی میشدم فقط داد فقط فریاد سر مامانم خالی کردم زنگ زدم به خودشون ۱۰۰ تا حرف گفتم

دوستامو همه رو کنار گذاشتم ظرفیت هر حرفی رو ندارم

دیروز که مثلا روز مادر بود با امروز یجوری با مامانم بگومگو کردیم و داد و بیداد که خدا میدونه

من یجوری فریاد میزدم و داد و بیداد راه مبنداختم که مامانم فقط به خودش میزد میگفت هیس هیچی نگو همسایه ها میشنون اما من افسار پاره کرده بودم و دیوانه بازی درمیوردم

چیکار کنم

دست خودم نیست

نمیتونم خودمو کنترل کنم

نمیتونم آروم باشم

در رنج و عذابم

مامانم همیشه میگه از آینده ت از ازدواجت میترسم

ببینم خوشبخت میشی یا نمیشی میتونی زندگی کنی یا نمیتونی

باز من اینجا دیوونه میشم باز دعوا بگو مگو

بگین چیکار کنم بگین به کی بگم

بگین به کجا پناه ببرم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

همیشه وقتی عصبی میشم سعی میکنم تواون لحظه سریع تصمیم نگیرم و برخورد نکنم.یکم صبر میکنم اصولا بعد آتیشم میخوابه هم برخوردم معقول تره هم اعصابم راحتر .یکم تمرین کن به خودت برای هر برخوردی زمان بده .بعد اینکه این نگاه تقصیر کار بودن بقیه رو یکم کم کن اصلا بقیه با هر ایرادی من میگم من باید بهترین خودم باشم هم خانم هممعقول هم زیبا خلاصه بابام و مامانم هرچی بودن من باید یه آدم نرمال باشم .یه مادر ایده آل باشم ...به جاش از حقت دفاع کن ولی وقتی به سر و صدا و دعوا حرف میزنی هیچکی منظور و اصل حرفتو نمیشنوه و نمیفهمه و فقط یه آدم ببخشیدا پاچه گیر به حساب میای .در کل روی خودت کار کن هرچی هم که بزرگتر بشی به مرور پخته تر و به جا صحبت میکنی اگر خودت بخوای