2777
2789
عنوان

بچه ها میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 31 پست
وااای دیوونه میزنمتاااااا😠چرا اقد خودتو پایین میدونی اونا گوووه خوردن اعتماد بنفس داشته باش بابااا ...

قبلنا خیلی خودمو قبول داشتم ولی از بس پشت گفتن از بس شوهرمو پر کردن که همش فکر میکنم مشکل از منه و من مقصرم

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

خب فرق دارین دیگه چرا باید ناراحت بشی سرت و بنداز تو زندگی خودت

باهاش کنار اومدم ولی هر دفعه یه چیزی میندازن جلو پام و دوباره ذهنمو درگیر میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلنا خیلی خودمو قبول داشتم ولی از بس پشت گفتن از بس شوهرمو پر کردن که همش فکر میکنم مشکل از منه و م ...

وااا چرا شوهرت باید انقد گوشی باشه ،یع بار بشین قاطعانه با شوهرت حرف بزن حد خودتو مشخص کن که هرطوری باهات رفتار نشه سر یه چیزی که اصلا خیلی عادیع و ربطی به اونا نداره ،احساس میکنم خیلی سر به زیر و بی سیاستی 🥲😒

وااا چرا شوهرت باید انقد گوشی باشه ،یع بار بشین قاطعانه با شوهرت حرف بزن حد خودتو مشخص کن که هرطوری ...

شوهرم جوابشون رو میده .سر به زیر نیستم چون بی کسم اینجوری میکنن

شوهرم جوابشون رو میده .سر به زیر نیستم چون بی کسم اینجوری میکنن

چرا میگی بیکس 😠

اونا شعور ندارن عزیز من ربطی به تو ندارع نمیخاد خودتو ناراحت کنی بخاطر یه مشت آدم نفهم

چرا میگی بیکس 😠اونا شعور ندارن عزیز من ربطی به تو ندارع نمیخاد خودتو ناراحت کنی بخاطر یه مشت آدم نف ...

چیبگم من که به خدا سپردم

منم عقدم داریم جهیزیه میخرم ولی اجازه همچین رفتاریو نمیدم توهم خودتو بالا بگیر الان شرایط اقتصادی جو ...

بسلامتی باشه عزیزم . من ازشون بالاترم از لحاظ تحصیلی و کارمندم اما باعث شدن خیلی ضعیف بشم .سعی دارم خودمو بزنم به اون راه امیدوارم که بشه

بسلامتی باشه عزیزم . من ازشون بالاترم از لحاظ تحصیلی و کارمندم اما باعث شدن خیلی ضعیف بشم .سعی دارم ...

حدتو مشخص کن عزیزم که نتونن هرطوری رفتار کنن تازه تو باید به اونا پز بدی نه اونا ،موفق باشی گلم

حدتو مشخص کن عزیزم که نتونن هرطوری رفتار کنن تازه تو باید به اونا پز بدی نه اونا ،موفق باشی گلم

اونا فکر میکنن من پز میدم ولی حب در واقع اینجوری نیست نمیدونم پس از این به بعد واقعا پز میدم خخخ