2777
2789
عنوان

بچه ها میاین

184 بازدید | 31 پست

وضع مالیمون زیاد اوکی نیست و اینکه فقط پول وام میتونه کمکم کنه جهیزیه بخرم .بنظرتون میشه؟ دلم یه جهیزیه میخواد کم و شیک

ولی از یه طرف جاریم همه جور وسیله داره .همین که خونواده جاریم پولدارن باعث شده خونواده شوهرم به اون بیشتر اهمیت بدن تا من.

حالم اصلا خوب نیست بچه ها

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

جهیزیه ی چاهه ک ته نداره

هررررچی بخری باز بهترش هس

ب کسی نگاه نکن

وسایل خوب و کارآمد بخر

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جهیزیه ی چاهه ک ته ندارههررررچی بخری باز بهترش هس ب کسی نگاه نکنوسایل خوب و کارآمد بخر

اره وسایلی میخوام که ضروری باشه با وام میشه بخرم؟

به جاریت چیکار داری ک چی داره چی نداره خودتو با کسی مقایسه نکن وظیفه دختر نیست اصلا جهیزیه ببره یادت ...

ولی بقیه اینجور فکر میکنن .آخه گناه من چیه که هر دفعه با رفتارشون و فرق گزاشتنشون دل منو میشکنن

شخصیت به دارایی نیست که گلم ازالان خودتوباختی میگی چون اوناپولدارن بهش توجه دارن ازاین فکرانکن اگه بااین تفکرپیش بری همین اتفاق هم میوفته جهازاندازه وسعت بخراونم وسایل لازم بخرتوی زندگی هم خانمانه باهمه برخوردکن تا جایی برای حرف وحدیث نباشه

اره وسایلی میخوام که ضروری باشه با وام میشه بخرم؟

اره چرا نشه

قیمتا خیلی پرته

بگرد هم جاش مطمئن باشه هم اصل

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

اره میتونی بخری ولی رو اعتماد به نفست کار کن ارزش تو به جهیزیت نیستارزش تو به میزان اهمیت دادن خانوا ...

اینا باعث میشن اعتماد به نفسم خرد شه همش رو اعصابن.سعی میکنم برام مهم نباشه ولی وقتی جلو چشممه چیکار کنم

ولی بقیه اینجور فکر میکنن .آخه گناه من چیه که هر دفعه با رفتارشون و فرق گزاشتنشون دل منو میشکنن

راستی نمیدونم کدوم شهری ولی توی دیواربعضی آدمابخاطرمهاجرت وسایل منزلشونوبانصف قیمت میزارن واسه فروش اکثرا هم واسه جهازیه مناسبن

وااای دیوونه میزنمتاااااا😠

چرا اقد خودتو پایین میدونی اونا گوووه خوردن اعتماد بنفس داشته باش بابااا تا خودت خودتو قبول نداشته باشی اونام قبولت ندارن

شخصیت به دارایی نیست که گلم ازالان خودتوباختی میگی چون اوناپولدارن بهش توجه دارن ازاین فکرانکن اگه ب ...

همتون خودشون رو میگیرن .یه جور خاصی رفتار میکنن یه بار خوبن یه بار بد

راستی نمیدونم کدوم شهری ولی توی دیواربعضی آدمابخاطرمهاجرت وسایل منزلشونوبانصف قیمت میزارن واسه فروش ...

اخه دست دوم محسوب نمیشه؟