2777
2789
ن دیگه یا رومی روم یا زنگی زنگ... هم بدت میاد هم میخوری؟؟

بدم میاد

تمومممم قسمتاشو ک نمیخورررم عزیزم گفتم فقط اگ مجبور باشم یه تیکع سینشو میخورم

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون حیوان دوستم شما چرا فاز نصیحتگرارو برداشتی ب زوررررر میخوای ی چیزیو به ادمتحمیل کنیهرراهی که بقی ...

حیوان دوست گوشت بعضی حیوانات رو نمیخوره برای بقیه دلسوزی کنه

یا بگه کبابشو میخورم فلانشو نمیخورم😂این چه مدل حیوان دوستیه؟ دوستی تو مثل دوستی بعضیاست دشمن باشی حیوونای بیچاره راحت ترن حداقل با اعتماد به نفس نگو مدافع حقوق حیواناتم وقتی کباب به نیش میکشی

اینو جای دیگه نگو خود حیوان دوست های واقعی چوب تو آستینت میکنند از این طرف برای مایی که گوشت میخوریم هم فازت معلوم نیست فقط خل میزنی

ببین حیوانات اهلی اگه تو طبیعت رها بشن نمیتونن از خودشون دفاع کنن به بدترین شکل کشته میشن ذاتشون اینه که برای انسان طراحی شدن بعدشم اول تو یه مدت هیچی نخور هیچ گوشتی نخور شیر نخور تخم مرغ نخور لباس نپوش کفش نپوش منظورم از جنس پشم و چرم بعدش بعد اینا رو بگو آخه واقعا نمیشه

بدم میادتمومممم قسمتاشو ک نمیخورررم عزیزم گفتم فقط اگ مجبور باشم یه تیکع سینشو میخورم

سینه روهم نخور گیاه خوارشو خب، کوبیده روهم فراموش کن

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

از کجا تفاوت گوشت خروس با مرغ رو متوجه میشی؟؟؟ مگه اینکه درسته میخرید و از روی اندام جنسی متوجه میشی

نصف اینایی که توی بازار هستن و بهشون میگن مرغ در واقع خروس هستن و طعم شون فرق نمیکنه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی