سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast
اینوبروبه حقوقدانان حیوانات بگوکخ فقط دلشون به حال سگوگربه میسوزه که هیچ منفعتی برای انسان ندارد ولی دلشون به حال گوسفندومرغ نمیخوره که انسان ازش چقدرسودمیبره
عزیزم حیوان حلال گوشت رو خدا آفریده برای خوردن،بعد اون بدبختی که سرشو میبره هم کارشه دیگه چرا متنفر باشی،بدن نیاز. آره به اون مواد غذایی هرچیزی سرجای خودش
لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏