2777
2789
مبینادندونی نبود🤣

شایدم خخخ

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بدم میاد

اما این حرف رو هیچ جا نمیزنم چون میریزن سرت تا بهت فرو نکنن اشتباه میکنی ول نمیکنن

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

سینه مرغ و کوبیده گوشت میخوری بعد متنفری از کسایی که سر حیوونو میبرن؟

خدا شفات بده

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

والا نی نی سایتیا بدجور بهم حمله کردن

عزیزم حیوان حلال گوشت رو خدا آفریده برای خوردن،بعد اون بدبختی که سرشو میبره هم کارشه دیگه چرا متنفر باشی،بدن نیاز. آره به اون مواد غذایی هرچیزی سرجای خودش

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
تو که داری میخوری فقط ادا اصول داری بخور بابا منم مثل تو قیافه میگرفتم آنقدر مریض شدم رفتم اتاق عمل ...

کاش منم برم اتاق عمل

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙

خواهر منم اینجوریه گوشت بره دهنش عق میزنه حالش بد میشه مرغم سینه میخوره فقط پسرشم به خودش رفته

چون سینه کمتر بوی مرغو میدع .ولی مثلا رانش انگار مرغه کامل زیر دندونته

تکلیفت مشخص نیست حالا مثلا تو چرخ شده بخوری یا گوشت خورشتی یا کباب شده فرقی در بریده شدن سر اون حیوو ...

چون حیوان دوستم شما چرا فاز نصیحتگرارو برداشتی ب زوررررر میخوای ی چیزیو به ادمتحمیل کنی

هرراهی که بقیه میرن باید برم منم حتما؟

شاید نخوامممم مث بقیه باشم

اول میگی نمیتونی بخوری بعد میگی فلان جای مرغ رو میخورم یا فقط کوبیده میخورم 😅😅

ارع

مشکلی داری؟به شماها باشه همونم نخورم