2777
2789
عنوان

با این شخص ازدواج کنم یا نه

118 بازدید | 4 پست

سلام دوستیا

من با ی اقا پسری یکساله در ارتباطم خونواده هامونم در جریانن من از اول قصدم ازدواج نبود فقطچون خوشم اومده بود ازش و خیلی تنها بودم باهاش دوست شدم و اصلن به شرایطش برای ازدواج فکر نمیکردم چون قصدشو نداشتم ولی الان اون خیلی اصرار میکنه که بیاد جلو برای ازدواج ولی من فکر میکنم که اون شرایطشو نداره

یکی اینکه خونواده ی اون خیلی مذهبی تر از خونواده منن ودر کل از نظر فرهنگی فرق دارن

دو اینکه پسر پولدار نیست و با پدرش مغازه میکانیکی دارن و سطح مالی خونواده من بالاتر از خونواده اونه

ولی خب اخلاقش خیلی خوبه و خیلی صبوره و با من خیلی خوب رفتار میکنه و اصلن اهل خیانت و این چیزا نیست و پسر ساده ایه و تک پسرم هست

خب پسره چند سالشه و الان چی داره؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

نه ازدواج نکن بخاطر خودت نمی گم بخلطر اون میگم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۰ سالشه و باباش دوتا خونه داره و یکیشو میخواد به اون بده فقط

باباش خودش گفته و شما شنیدید ؟ پسرا خالی زیاد میبندن ها

اگه اومدن خواستگاری حتما این مورد و بپرسید

به نظر من که خوبه الان پسر سالم کم پیدا میشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰