2777
2789
عنوان

اقایون میخام نظرتون بدونم

623 بازدید | 52 پست

اقایون سایت اگ شما باشین با دختری ک پستوریازیس دارع ازدواج میکنید پستوریازیس بیماری پوستی ک تا اخر عمر باید زیر نظر پزشک باشه

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بستگی داره من خودم باشم اول مشاوره میکنم با متخصص پوست ببینم چیه . چه مشکلاتی داره . روی بچه اثر گذار هست یا نیست . و درنهایت چقدر زیبایی زن رو تحت تاثیر قرار میده . بعدا تصمیم میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره من خودم باشم اول مشاوره میکنم با متخصص پوست ببینم چیه . چه مشکلاتی داره . روی بچه اثر گذا ...

این بیماری ارثی نیست اره ممکنه رو صورتش درگیر کنه ولی اگ درمان بشه پوست خوب میشه ولی همچنان باید درمان ادامه داشته باشه

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

این بیماری ارثی نیست اره ممکنه رو صورتش درگیر کنه ولی اگ درمان بشه پوست خوب میشه ولی همچنان باید درم ...

چون خیلی نمیشناسم نمیتونم اظهار نظر کنم بطور کلی نظرمو گفتم به عنوان یه آقا. البته ممکنه هر کس نظر دیگه ای داشته باشه

چون خیلی نمیشناسم نمیتونم اظهار نظر کنم بطور کلی نظرمو گفتم به عنوان یه آقا. البته ممکنه هر کس نظر ...

خب منم نظرتو میخام میخام ببینم اگ شما باشن میتونع باهمچین دختری ازدواج کنه هزینه درمان بدین بدون سرکوفت زدن

نه والا

مرسی از صداقت

این بیماری درمان داره نورتراپی میکنن

تاحالا نشنیدم میشه درموردش بیشتر بگی

بستگی ب دختره داره عشقم مهمه

اگ سنتی باشه چی