2777
2789
عنوان

اقایون میخام نظرتون بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 52 پست
اینو نمیشه پنهان کرد مریضی پوستیه

بله دقیقن

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج کردم و دوتا بچه بزرگ دارم . اینجا فقط نظرمو دادم تا استارتر بتونه تصمیم بگیره

مرسی

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

راست میگه سخته پذیرشش یکم

اره منم بخاطر همین میترسم از ازدواج

بستگی داره من خودم باشم اول مشاوره میکنم با متخصص پوست ببینم چیه . چه مشکلاتی داره . روی بچه اثر گذا ...

افرادی که میگن چرا دخترا ظاهر و قد و پول براشون مهمه وقتی با کوچکترین بیماری که فرد درش نقشی نداشته مواجه میشند:

اره منم بخاطر همین میترسم از ازدواج

یعنی منتطقی باشیم قبول نمیکنن اینجا میگن آره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
یعنی منتطقی باشیم قبول نمیکنن اینجا میگن آره

اره ب حرف همه راحت حرف میزنن منم میخام یکی باحام منطقی حرف بزنه