ghaedamini1382_0 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 388 عنوان داروهای تنبلی تخمدان 88 بازدید | 12 پست من دوماههه مصرف میکنم و این مدت خون ریزیم خیلیی کمه😑چیکارکنم طبیعیه؟؟؟ یا نخورم دیگه یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه دیروز | 11:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی،نعنا عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 9201 تنبلی تخمدان برای منم همین طوریه. شیش ماه دارو مصرف کردم اصلا تغییر نکرد هم مقدارش کمه هم فقط دو روزه.
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 8260 منم چند ماه خوردم اینطوری شدم,بعد رفتم ی دکتر دیگ آزمایش مجدد فرستادگفت نداری تنبلی اشتباه دارو دادهخدا لعنتش کنه
ghaedamini1382_0 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 388 منم چند ماه خوردم اینطوری شدم,بعد رفتم ی دکتر دیگ آزمایش مجدد فرستادگفت نداری تنبلی اشتباه دارو داد ... هوووف پریودم ولی فقط لکه بینی دارم😑😑 یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 8260 هوووف پریودم ولی فقط لکه بینی دارم😑😑 اره منمتعداد روزا همکمشده بودروز اول روز اخر قبل بود
مشhani عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 901 منم ی روزفقط خونریزی دارم۱۲روزززز لکه بینی😐 نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
ghaedamini1382_0 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 388 منم ی روزفقط خونریزی دارم۱۲روزززز لکه بینی😐 ۱۲ روز لکه بینی طبیعی نیستتت حتمااا دکتر برو یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه
ghaedamini1382_0 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 388 اره منمتعداد روزا همکمشده بودروز اول روز اخر قبل بود فکرکنم منم مثه تو اماخه ی بار رفتم یه مرکز معروف سونو گفت تنبلی نداری فقط کیست داری اونم نیاز به دارو نیستدکترمو که عوض کردم گفت تنبلی داری🤦♀️این اتفاق در عرض ۶ ماه افتاد یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 8260 فکرکنم منم مثه تو اماخه ی بار رفتم یه مرکز معروف سونو گفت تنبلی نداری فقط کیست داری اونم نیاز به دار ... چناا دکتر برومنو سونو فرستادذخیره تخمدان پرولاکتین و.....
مشhani عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 901 ۱۲ روز لکه بینی طبیعی نیستتت حتمااا دکتر برو باکدوم پول خواهر ویزیتشون۴۰۰تومنه ب علاوه سونوگرافی ب علاوه داروها🫠دیگه ترجیح میدم خونه بمونم نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
ghaedamini1382_0 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 388 باکدوم پول خواهر ویزیتشون۴۰۰تومنه ب علاوه سونوگرافی ب علاوه داروها🫠دیگه ترجیح میدم خونه بمونم اووهوم درست حرفتمن برج ۷ رفتم دکتر ۳۵۰ ویزیت۸۰۰ سونو۶ و ۵۰۰ میلیون هم دارومن مجبورم برم دکتر متاسفانه هرجوری شده باید از خرجمون بزنم بدم دکتر یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه
مشhani عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 901 اووهوم درست حرفتمن برج ۷ رفتم دکتر ۳۵۰ ویزیت۸۰۰ سونو۶ و ۵۰۰ میلیون هم دارومن مجبورم برم دکتر متاسفا ... 😐😐😐😳ینی۸تومن حدودا رفتی توخرج🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️..من بااینقدپول مهاجرت میکنم نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم
ghaedamini1382_0 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 388 😐😐😐😳ینی۸تومن حدودا رفتی توخرج🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️..من بااینقدپول مهاجرت میکنم اره ۸ تومن فقط هزینه دوماه دارو هامم و این ور اون ورش بوددوباره روز شنبه نوبت دارم و یه عالمه داروی جدید یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه