2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند ماه خوردم اینطوری شدم,بعد رفتم ی دکتر دیگ آزمایش مجدد فرستادگفت نداری تنبلی اشتباه دارو داد ...

هوووف پریودم ولی فقط لکه بینی دارم😑😑

یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه‌‌‌‌‌

منم ی روزفقط خونریزی دارم۱۲روزززز لکه بینی😐

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

اره منمتعداد روزا همکمشده بودروز اول روز اخر قبل بود

فکرکنم منم مثه تو ام

اخه ی بار رفتم یه مرکز معروف سونو گفت تنبلی نداری فقط کیست داری اونم نیاز به دارو نیست

دکترمو که عوض کردم گفت تنبلی داری🤦♀️این اتفاق در عرض ۶ ماه افتاد

۱۲ روز لکه بینی طبیعی نیستتت حتمااا دکتر برو

باکدوم پول خواهر ویزیتشون۴۰۰تومنه ب علاوه سونوگرافی ب علاوه داروها🫠دیگه ترجیح میدم خونه بمونم

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

باکدوم پول خواهر ویزیتشون۴۰۰تومنه ب علاوه سونوگرافی ب علاوه داروها🫠دیگه ترجیح میدم خونه بمونم

اووهوم درست حرفت

من برج ۷ رفتم دکتر ۳۵۰ ویزیت

۸۰۰ سونو

۶ و ۵۰۰ میلیون هم دارو

من مجبورم برم دکتر متاسفانه هرجوری شده باید از خرجمون بزنم بدم دکتر

اووهوم درست حرفتمن برج ۷ رفتم دکتر ۳۵۰ ویزیت۸۰۰ سونو۶ و ۵۰۰ میلیون هم دارومن مجبورم برم دکتر متاسفا ...

😐😐😐😳ینی۸تومن حدودا رفتی توخرج🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️..من بااینقدپول مهاجرت میکنم

😐😐😐😳ینی۸تومن حدودا رفتی توخرج🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️..من بااینقدپول مهاجرت میکنم

اره ۸ تومن فقط هزینه دوماه دارو هامم و این ور اون ورش بود

دوباره روز شنبه نوبت دارم و یه عالمه داروی جدید