2777
2789
عنوان

درمان کیست مویی

160 بازدید | 34 پست

سلام دوستان پسر من ۱۹ سالشه و کیست مویی درآورده تو ناحیه دنبالی چه و داره هر روز روغن سیاه اکتیول می زنه می گم بریم دکتر می گه از عملش می ترسم و یکی از فامیلامون کیست مویی داشت روغن سیاه زد خوب شد حالا به خاطر اون هعی روغن سیاه می زنه آیا شما خودتون یا تو فامیل هاتون کسی رو داشتین که کیست مویی بگیره و اینطوری خوب شه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرم داشت 6،7سال درگیرش بود جوری ک سالی ی بار ی تایم مشخص از ی جا دیگه سر باز میکرد و چرک میداد جوری ک 5 تا سوراخ درست کرد همون کیست،بنظرم تا اولشه جراحی کنه نذار کهنه شه ک چندسال باید درگیرش باشه

من خودم داشتم با لطف خدا خوب شد چند ساله دیگه رفت

برو عطاری اسفرزه بگیر یه دونه های صورتی رنگه پودر کن با همون روغن سیاه ترکیب کن شب تا صبح بمونه چند روز تکرار کنید هربار تعویض حسابی محل کیست رو فشار بده تا کامل تخلیه بشه

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

من چند روز پیش عمل کردم اصلااااااااا درد نداشتم فقط باید هزینه کنی چیز خاصی نیس ولی درمانش فقط عمله روش های سنتی و عطاری اصلا جواب نمیدن فقط وقت تلف میکنه کیست گنده تر شه

تاپیک اخرمم بخون

چی بگم