سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3776 عنوان میشه یچیز بگید برم پای درسام 250 بازدید | 29 پست همش ب زور میخونمخوابم میاد همش میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه دیروز | 10:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3776 به آینده فکر کن والا هیچکدوممون امیدی به اینده نداریم😴 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
00anahita عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 294 یکی باید به خودم بگه 🥲 بردگـی یعنی اینکه یک شخص دیـگر تصمیم بگیرد تو چـقدر و چه انـدازه آزاد باشی
قژقژی عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 269 هیچکی هیچ کمکی نمیتونه بهت کنهفقط وقتی میتونی بخونی که خودت بخوایالان ما هم هر چی بگیم یه چیزی میگی و رد میکنی
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3776 یکی باید به خودم بگه 🥲 پاشو دختر برو بخونخجالت نمیکشییی😅 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
00anahita عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 294 پاشو دختر برو بخون خجالت نمیکشییی😅 😂😂😂اه دیر بیدار شدم اصلا انگیزمو از دست دادم بردگـی یعنی اینکه یک شخص دیـگر تصمیم بگیرد تو چـقدر و چه انـدازه آزاد باشی
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3776 هیچکی هیچ کمکی نمیتونه بهت کنهفقط وقتی میتونی بخونی که خودت بخوایالان ما هم هر چی بگیم یه چیزی میگی ... اره درستهدو خط میخونم هیچی نمیفهمم باز زده میشم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3776 😂😂😂اه دیر بیدار شدم اصلا انگیزمو از دست دادم منم همین طور تا زور بالاسرم نباشه نمیخونم🤦🏼♀️ میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
00anahita عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 294 منم همین طور تا زور بالاسرم نباشه نمیخونم🤦🏼♀️ دقیقا بردگـی یعنی اینکه یک شخص دیـگر تصمیم بگیرد تو چـقدر و چه انـدازه آزاد باشی
قژقژی عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 269 اره درستهدو خط میخونم هیچی نمیفهمم باز زده میشم نمیفهمم که نشد جواب عزیز من اگه قرار بود بفهمی که اصلا مطلب رو برای خواندن نمیذاشتن اینقد بخون که بفهمی😂
قژقژی عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 269 😂😂😂اه دیر بیدار شدم اصلا انگیزمو از دست دادم چقد بی ادبینا پاشو برو بخون
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3776 نمیفهمم که نشد جواب عزیز من اگه قرار بود بفهمی که اصلا مطلب رو برای خواندن نمیذاشتن اینقد بخون که بف ... استاد این درسم نصف مطلبو نمیگه مجبورم خودم بخونم واسه همون فهمش سخته میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
77ss77 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 382 خودت گفتیا اسی ببخشیدخررررررررره برو درسدا بوخوووون دو روز دیگه شوور میکونی هی باید بخ اون ننه مرده رو بندازی چس مثقال پولد بدد درس بخون ک خودد درامد داشته باشی منت هیچ خریم رو سرد نباشد ننههههههاینارو بالحجه اصفهانی غلیظ بخووووون😁 لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓
masiia عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 43 یکی باید ب خودم بگه اما من تصمیم گرفتم برم کتابخونه ی روزایی بقیه رو ببینم انگیزه بگیرم و بتونم بخونم