2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه ب شرایطمون انتظار هیچی نداشتم ازش ک زحمت بیفته ی تبریکش برام کافی بود😁✨ ولی ی دسته گل بهم داد🫠

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

همسره منم ۳ تومن داد.ولی همون دقیقه یک تومنشو دادم چیپس و لواسک و پفک و کیک واسه پسرم و خودم گرفتم😑

بعدم به سوهرم گفتم بهم پول نده کادو بخر دیگه 😓

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بنام خدا یه شاخه گل اینترنتی خودم سفارش دادم خریدم اورد همسرمم جلو در واحد تحویل گرفت داد بهم😬😂🥰❤ ...

ای جان

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

بنام خدا یه شاخه گل اینترنتی خودم سفارش دادم خریدم اورد همسرمم جلو در واحد تحویل گرفت داد بهم😬😂🥰❤ ...

چه کار خوبی ایول واسه منی که عاشق اینم همسر برام گل بخره بیاره خیلی خوبه خدا خیرت بده منم از این به بعد اینکارو میکنم دلم گل خواست😂🥰