2777
2789

من اینجوریم که اصلا هیچ حسی به جنس مخالف ندارم و معتقدم همشون به فکر سو استفاده آن و عشق زود گذرع و تنها چیزی که برات موندگار میشه تروما و نشخوار ذهنی و از دست دادن انرژی بدنه کلی پسر و خواستگارم سر همین موضوع پر دادم رفت کلا اینجوریه که طرف هرچقدم خوب باشه نمیتونم جای عشق بزارم و بهش وابسته شم چرا دلیلشع چیه مشکل از منع ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فامیلات نمونه اشو دیدی؟که چشمت ترسیده باشه؟

آره دیدم به چه عشق و عاشقی ازدواج کردن بعدشم معلوم شد پسره خیانت کرده دختر هم میخواسته دست به خودکشی بزنه جلوشو گرفتن

سلام دختر قشنگم

تو برام حس رفته بودی و درست دراومده بود و من همونجا ازت تعرف و تمجید کردم و بقیه دیدن

بعد ک معروف شدی

درخواست دوستی منو قبول نکردی

خواستم حالتو بپرسم و بگم ک تو دوست خوب ما هستی.حتی اگر در واقعیت هیچ وقت نبینمت و فقط در مجازِ هم نوعانت باشی

چون تو احساسات خوبتو خرج هم نوعانت کردی و حال خوب بهشون هدیه کردی

خدا همیشه پشتوانه و دلیل حال خوبت باشه ان شاالله 🤲

سلام عزیزم میشه حستو نسبت به من بگی؟ اخلاقیاتم یا خصوصیات ظاهریم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421