2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 82414 بازدید | 622 پست

بهتر که نمیزارن توی این سایت پره از کسانی که توی عقد باردار شدن و به مشکل خوردن و شوهرشون پشتشون نیست یا اینکه همینجوری به دلایل دیگه به مشکل خوردن اما فقط چون توی عقد باهم بودن و بخاطر حرف خانواده و مردم و احساسات خودشون جدایی براشون سخته همه که مثل هم نمیشن یه عده خوب میشه شانسشون یه عده بد میشه خب بجاش ساده تر بگیرین و زودتر عروسی کنین

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه هنوز شوهر و نامزد ندارم

ولی اون موقع که خواستم سرویس خوابم عوض کنم خانواده نظرشون تخت تک نفره بود، من گفتم نه بزرگتر باید بگیریم فردا روز شوهر من بیاد خونمون اون زمین بخوابه من رو تخت 😅

در نهایت تخت بزرگتر گرفتم

باید عمل کنم ولی درصد باردارشدنم خیلی میادپایین ممکنه هیچ وقت نشم

پیش یه دکتر حاذق عمل کن.همین الانشم ماشاالله32سالته بخوای درمان نکنی بازم ضرر کردی چون هم خودت اذیت میشی هم شوهرت هم بچه دارنمیشی.فرصتتم تا چهل ساله برای بارداری.پس بجنب.انشاالله عملت وسیله ای باشه برای حل شدن همه ی مشکلاتت

چقد خوب😂😂 یعنی چی ؟ 😐😂میگم تنها بودین اخه بعضیا دیدم میگن مثلا ی ابجی کسیم پیمشون بوده

شوخی میکنن لابد!!!!!! عزیزم وقتی عقد میکنین رسما و شرعا زن و شوهرین،عروسی فقط یه جشنه

پشت من خدا بوده همیشه ...

چه ربطی داره خودتو قاطی میکنی مگه تو رو گفتم!لابد دیدم که میگموگرنه من علاوه بر دوره عقد خیلییی خیلی ...

به سلامتی ایشالا همیشه بهترین برات بگیرن

اولا من نگفتم منو گفتی

دوما داری توی عموم حرف میزنی داری یک شام میدی که ده برابر پول اون شام برات میزارن و جبران میکنن

بعد یک شام میدی که اونم پول شو در عوض میگیری به خودت جرات توهین میدی

من هنوز عروسی نبوده بتونم غذا مو کامل بخورم بس که خستگی داره عروسی

به سلامتی ایشالا همیشه بهترین برات بگیرن اولا من نگفتم منو گفتیدوما داری توی عموم حرف میزنی داری یک ...

ده برابر پول شامو برا عروسی مهمونا میارن؟🤣🤣ده برابر؟! پول شامشونو بدن ده برابر پیشکش ...راست میگه عزیزم دیگه حقیقته،برخوردن نداره

بهتر که نمیزارن توی این سایت پره از کسانی که توی عقد باردار شدن و به مشکل خوردن و شوهرشون پشتشون نیس ...

اگه فکر میکنید شوهرتون همچین ادم مزخرفیه و پشیزی اعتماد بهش ندارید چجوری باهاش ازدواج میکنید؟؟؟!!!