2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 119204 بازدید | 622 پست
من ۳۲شوهرم ۳۸.ببین شوهرم همه کاری برام میکنه کلی نوازش و ماساژ و همه جوره هم به خودش میرسه و ظاهرش خ ...

عزیزم زن داداش منم همینجوری بود برا رابطه کامل چندماهی طول کشید،،، بی حسی استفاده کرد قرص مسکن خورد هر دفعه ی کم بیشترشو....

کم کم ادامه دادن تا رسید ب رابطه کامل

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زن داداش منم همینجوری بود برا رابطه کامل چندماهی طول کشید،،، بی حسی استفاده کرد قرص مسکن خورد ...

والا دکترم گفت طول واژنت ۱۰سانته بخاطرهمین بیشترشو نمیتونمو درد دارم

یه عده کاملا باز و بدون حیا از رابطه اشون با خنده تعریف میکنن آدم متعجب میشه! مشکل دارین که جای هر حرف و مسئله ای رو بلد نیستید؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
والا دکترم گفت طول واژنت ۱۰سانته بخاطرهمین بیشترشو نمیتونمو درد دارم

زن داداشم از ترس مثل بید میلرزید ولی خودش خواست دردو تحمل کرد تا شد

امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل بشه.

منم همینطوریم بدنم میلرزه و بی جون میشم

ی پماد بی حسی هس امتحان کن شاید جواب داد،،، فقط به بدن همسرت نخوره چون بی حس میشه ببخشیدا

خب زن شوهرن دیگ پس کجا باید بخوابن؟

در کل ولی تو عقد نباید خونه پدر مادر همدیگه موند چه دختر چ پسر

واقعا خیلی دوران افتضاحیه پوستم کنده شد یک ماه خونه مادر شوهرم میموندم چون شوهرم وابسته بود میگفت نرو