2777
2789
عنوان

متاهلو ولی برام خواستگار اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 52 پست
عزیزم چه ربطی داره؟این موضوع حیثیتیه میدونی شوهرم بفهمه چی میشه؟

اگه حلقه دستت دیده و آشناس باهاتون

شاید از قصد اینکارو کرده ک شر بپا کنه

خالت ک ماشالله عاقل بوده باید پشت تلفن میشست و پهنش میکرد

نزار به گوش همسرت برسه

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم چند بار اتفاق افتاده تازه از مادرشوهرم خواستگاری کردن فکر کردن مادرمه

این حرفا چیه بیخود فاز کسایی که طرفدار دارن و حالا چی بشه شوهرم بفهمه و بیخود استرس و کلاس الکی 🤣🤣🤣

عزیزم چه ربطی داره؟این موضوع حیثیتیه میدونی شوهرم بفهمه چی میشه؟

منم عقدبودم برام خواستگاراومدباذوق برای شوهرم تعریف میکردم اـنم حرص میخورد اخه بیست سالم بودهنوزنمیفهمیدم همچیو نبایدگفت

منم عقدبودم برام خواستگاراومدباذوق برای شوهرم تعریف میکردم اـنم حرص میخورد اخه بیست سالم بودهنوزنمیف ...

مثه من

خنگ بودم سنمم کم بود تو بانک یکی از کارمندا سمج شد از مامانم منو خواستگاری کرد برا شوهرم تعریف کردم ی بارش عصبانی شد گفت خب برو بشو زنش تا چند روزم سرسنگین ۱۸ یا ۱۹ سالم بود شد بار اخرم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑