2777
2789

چیکار کنم به نظرتون ؟

شنود بزارم یا دنبالش کنم ؟

یا کلا بیخیالش بشم ؟

چون بچه ی کوچیک دارم میترسم چیزی ازش ببینم و دووم نیارم و این زندگی رو متلاشی کنم.

از طلاق نمیترسم اما فقط نگران بچه هامم ..

یبار خیانت در حد چت داشته بهش فرصت دادم

دفعه ی بعدی اصلا نمیتونم کوتاه بیام چون هنوزم باخودم میگم چطوری ازش گذشتم واقعا متعجبم!

مشکوک بودنش اینطوریه که مثلا امروز باهم بحثمون شده اصلا حوصله نداره بعدش که میره بیرون و برمیگرده شاد و شنگول و مهربون و با دست پر میاد !

یا مثلا دیگه آمار دقیقی از پول و مخارج خونه در اختیارم نمیزاره ..

مثلا با اینکه دو هفته پیش کلی عطر و ادکلن خرید .

دیروز رفته یا ادکلن گرون خریده که با قبلی متفاوت باشه ...اصلا همچین آدمی نبود ..

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مگه نمیگی بچه داری و سخته طلاق گرفتن. همیشه میگن بی خبری خوش خبری. رفتارش باهات خوبه الکی کنکا ...

تا وقتی بهش گیر خیانت ندم عاشقمه اما همون که گیر بدم میگه زندگی رو حروممون میکنی ...طلاق رو راحت میگیرم چون قبلا ازش مدرک دارم دردم بچه هان ..نمیدونم اینطوری براشون بهتره یا بعداز طلاق ؟چون اینطوری هم گاهی بدجوری حالم خراب میشه کنترل اعصابمو ندارم

دنبال داستانی اسی

اعصاب مفت داری

ایناییم که گفتی دلیل خیانت نمیشه عزیزم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
منم خیلی دلم میخواد بفهمم کسی بهش پا بده چکارمیکنه

کنجکاوی نکن آدمها راحت با خیانت نابود میشن..

من قبلا تجربه کردم

دنبال داستانی اسی اعصاب مفت داری ایناییم که گفتی دلیل خیانت نمیشه عزیزم

مثلا شوهرت به جای داخل شهر بری یه مسیر دورتر بنزین بزنه طبیعیه؟

حتما بزار مچش رو بگیر مدارک کافی داشته باش همه چیزشو بنامت کن دیگه گوه زیادی نخوره بشینه برای بچه ها ...

دفعه ی قبلی ازش گرفتم اینبار با گرفتن آروم نمیشم اگه چیزی ببینم فقط طلاق آرومم میکنم