2777
2789
عنوان

داداشم امروز...

4706 بازدید | 143 پست

سلام...من کاربرقدیمی سایتم...ی کاربری جدید ساختم تاکسی منونشناسه...

لطفا وقت بزارید و بخونید.واقعا بهتون احتیاج دارم.

من ی برادر کوچکترازخودم دارم.دوسال تفاوت سنی داریم...داداشم مشکل خیلی بزرگی داره...انقد بزرگ ک خودشم کلافس...ازبچگی همیشه منزوی و گوشه گیر بودـ..مث بچه های دیگ بازی نمیکرد...ازخونه بیرون نمیرفت...ماباهم بزرگ شدیم ولی اصلا روابطمون خوب نبود ازاول...یروز اومد گفت ک نمیخاد بره مدرسه...خانوادم باهاش دعوا کردن بدون اینک بامحبت جویای مشکلش بشن...هرچندالان خودشون میدونن ک اشتباه کردن...چن سال پیش فهمیدیم ک ازارجنسی میشده...هممون شوکه شدیم...ولی صداشو درنیاوردیم.اونم هیچوقت حرفی بهمون نزد..الان بیست و خورده ای سن داره...همیشه لباسهای مشکی میپوشه..توخونه اصلا و ابدا باکسی حرف نمیزنه...کسی نمیتونه باهاش شوخی کنه چون جنگ راه میندازه...عین این دیونه ها رفتار میکنه...فک میکنه همه ب اون نگاه میکنن...فک میکنه ما مسخرش میکنیم...بابام همین یدونه پسرو داره...خیلی ناراحت چ غصه داره...براش ی مغازه زد صب یراست میره مغازه براست میاد خونه...میخادباچیزای گنده خودشو نشون بده...مثلا میخاد یهو پولدار بشه...ماشین انچنانی میخواست...بابام صدمیلیون داد براش ی ماشین باکلاس گرفت ی مدت حالش خوب شد...روحیه پیداکرد...تا اینک چن وقت پیش ب من گفت میخام ازدواج کنم منم خوشحال شدم...گفت اما مامان اینا نفهمن...گفتم پ چجوری؟؟

بنویسم بقیشو؟؟؟ لطفا کامل بخونید.تاحد ممکن دارم همرو تو ی پست مینویسم...بهتون احتیاج دارم.خداخیرتون بده

💔💔💔باید از ســـــمت خـــدا معجزه نازل بـــشود تا دلـــم باز دلــــم دل بشود💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنویس عزیزم میخونیم

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟

🤔پیش روانپزشک نفرستادین؟همچین مشکلی تو روحو روانش تاثیر گذاشته واقعن سخته

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

نه خودمون حدس میزنیم خوب بنویس دیگه عزیزم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بنویس عزیزم ولی تا اینجاش که شما کوتاهی داشتین در حقش ...

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.