2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره امکانش هست

حوله گرم بذار ماساژ بده

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

استفاده زیاد از گوشی که عضلاتم گرفته و مشکل معده دارم حالا فعلا قرص میخورم یکم بهترشده

خداروشکر

اتفاقا بابام هم مشکل معده داره

گرقتگیش میکنه به دستت؟

بابام خیاطه سرش همیشه پایینه

خداروشکر اتفاقا بابام هم مشکل معده داره گرقتگیش میکنه به دستت؟بابام خیاطه سرش همیشه پایینه

بله به قلب و دست و گردنم میزنه

یکم ماساژ و گرم کنن بهتر نشد برن دکتر

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

اخ نگو من اینجوریم

دکتر بهم ی دوره منیزیم و ویتامین ب داد بهتر شدم

دوباره خودسرانه خودم نخوردم درد دوباره اومد سراغم

بهم کلسیم ودیکلوفناک داد الان بهترم

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
فداتشم ایشالا زودی خوب شی بار سنگین برداشتی ؟

خدا نکنه،سپاس بابت دعای دلنشینت

کار منم مثل پدرت یکنواخت دائم کار با دست وگردن هستش

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
قربونت برم خدا بهت سلامتی بده ایشالا پاداش زحماتت بگیری از خدا

سپاس دختر قشنگم

درد تیر کشنده از گردن به دستها همیشه باید از نظر بیرون زدگی دیسک بررسی شود بویژه اگر بعد از کار سنگین تشدید شود.