2777
2789
عنوان

داری به گذشته فکر میکنی یا آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 53 پست
بیا پی وی بزار برام فقط تعریف میدی 😭😭رفیق خوب بودی بدون من از گلوت پایین نمیرفت که حقته مریضی اصلا ...

خخخخخ

پی وی خرابه بابا

۴ تا پی وی داره نشون میده

نمیتونمبخونمشون

سوال بی پاسخ مونده

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خخخخخ پی وی خرابه بابا ۴ تا پی وی داره نشون میده نمیتونمبخونمشون سوال بی پاسخ مونده

آره فهمیدم پی وی خرابه کلا اینطوری یا برای شما چون من کسی را پی وی ندارم😂😂

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره فهمیدم پی وی خرابه کلا اینطوری یا برای شما چون من کسی را پی وی ندارم😂😂

من زیاد دارم

نه امشب خرابه ظاهرا

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من زیاد دارم نه امشب خرابه ظاهرا

من اعصاب و آداب گفتمان بلد نیستم😁

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
من اعصاب و آداب گفتمان بلد نیستم😁

اشکال نداره یاد میگیری 😅😅

اشکال نداره یاد میگیری 😅😅

تا گوساله گاو گردد دل صاحبش آب گردد

تا گوساله گاو گردد دل صاحبش آب گردد

دور از جون بابا

شدن ۵ تا

هی زیاد میشه اعصاب من خورد میشه

دور از جون بابا شدن ۵ تا هی زیاد میشه اعصاب من خورد میشه

عیب نداره دست تو نیست

بعد ساعت دو نصف شد سوال اعتقادی دارن والا مردم خیلی پویا و دغدغه مند هستن

من ساعت هفت جلسه دارم لباسام اتو نکردم دوش نگرفتم اصلاحم نکردم اسمم یادم نمیاد🤪😂😂

عیب نداره دست تو نیست بعد ساعت دو نصف شد سوال اعتقادی دارن والا مردم خیلی پویا و دغدغه مند هستنمن سا ...

خخخخخ

منم ۶ باید پاشمبرم سرکار