2777
2789
عنوان

داری به گذشته فکر میکنی یا آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 53 پست
خدا نکنه دشمنات رو به موت باشن داداشم دکتر برو

فدات

دکتر رفتم دارو هامتموم شدن خوب نشدم هنوز

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

فدات دکتر رفتم دارو هامتموم شدن خوب نشدم هنوز

این مریضی همین ول کن نیست سوپ بخور آبمیوه

محلشم نده

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابت آینده بیشتر یا گذشته

روحم به خاطر گذشته

ولی نگرانیم بابت شرایط اقتصادی آینده اس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

روحم به خاطر گذشته ولی نگرانیم بابت شرایط اقتصادی آینده اس

میفهمم البته بابت آینده در مورد گذشته حتما تجربه های سختی داشتین

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
نه الان با خودم میگم کاش هیچی نمیدونستم

نه اینجور نگو

علم حد نداره هر چی بری جلو خوبه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

این مریضی همین ول کن نیست سوپ بخور آبمیوه محلشم نده

اره امروز یه آش درست کردم در حد بوندس لالیگا کوپه امریکا

نه اینجور نگو علم حد نداره هر چی بری جلو خوبه

آره علم شما بله علم الهی نه علم ما هر روز روانت خسته تر هر روز خیانت تروما توهم بدبینی

میفهمم البته بابت آینده در مورد گذشته حتما تجربه های سختی داشتین

عاره خیلی سخت و شب ها که میشه همه زخم ها انگار سرباز میکنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اره امروز یه آش درست کردم در حد بوندس لالیگا کوپه امریکا

مرحبا

آشی که شما بپزی خوردن داره با یه من روغن روش

من فقط بلد آب جوش درست کنم😂

آره علم شما بله علم الهی نه علم ما هر روز روانت خسته تر هر روز خیانت تروما توهم بدبینی

علوم تجربی رو هم میشه تبدیل کرد به علم الهی و ثواب برد

عاره خیلی سخت و شب ها که میشه همه زخم ها انگار سرباز میکنه

بله شب همینه شب برای خیلیا تازه شروع شروع شخم زدن ها بالا و پایین کردن ها مقصر کردن ها اشک ریختنا گفتن حرفای نگفتن بغلای نرفته زخمای خوب نشده نفسای نکشیده

مرحبا آشی که شما بپزی خوردن داره با یه من روغن روشمن فقط بلد آب جوش درست کنم😂

چاکرم

😅😅😅😅

اتفاقا یه روغنی روش بسته بود عین قرمه سبزی سیاه شده بود

عکسش گرفتم

لینک عکس نمیشه گذاشت تو تاپیک

علوم تجربی رو هم میشه تبدیل کرد به علم الهی و ثواب برد

چگونه چگونه

چاکرم 😅😅😅😅 اتفاقا یه روغنی روش بسته بود عین قرمه سبزی سیاه شده بود عکسش گرفتم لینک عکس نمیشه گذا ...

بیا پی وی بزار برام فقط تعریف میدی 😭😭رفیق خوب بودی بدون من از گلوت پایین نمیرفت که حقته مریضی اصلا😉😂😂

چگونه چگونه

اگه بعد از رسیدن به اون علم دیگه توقف نکردی

و گفتی خب فاعل اینعلم کیه؟خداست

و توجه داشتی که همه این علم از نزد خدا بوده علم تو میشه عقائد و جز اعمال عقلی حساب میشه که اعمال عقلی بالاترین ثواب رو داره نسب به اعمال قلبی و اعمال بدنی

اگه گفتی من این علم رو یاد میگیرم تا در خدمت جامعه اسلامی باشم این علم تو میشه علم اخلاق و جز اعمال قلبی حساب میشه

اگه مرجع تقلید گفت برید دنبال فلان علم و تو گوش کردی علمت شده علم احکام

به تربیت ثواب بهت گفتم

اول اعمال عقلی

دوم اعمال قلبی

سوم اعمال بدنی یا همان احکام