2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

48 بازدید | 8 پست

خیلی به همه بی اعتماد شدم خیلی از همه بدم میاد یا من فقط اینطورم یعنی افسردگیم داره برمیگرده ؟؟

یا شما هم از همه بی اعتماد شدین ؟؟

آقایون بخوانند(لطفا هیچ نری تو تاپیکامشرکت نکنه من محتاج تجربه جدید نداریم )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه که به کسی اعتمادنداری همیشه اینجوری بمون

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

من کلا از آدما بدم میاد

خیلی میترسم باز افسردگیم برگرده و مریض شم خوب شد که با من هم عقیده ای

چون من اینروزا حس میکنم خیلی همه دو رو شدن 😭😭😭

آقایون بخوانند(لطفا هیچ نری تو تاپیکامشرکت نکنه من محتاج تجربه جدید نداریم )

خیلی میترسم باز افسردگیم برگرده و مریض شم خوب شد که با من هم عقیده ای چون من اینروزا حس میکنم خیلی ه ...

دقیقا من آدمارو دو رو دروغگو سخن چین بدجنس میبینم و فقط حیوونارو بیش از حد دوست دارم🤦🏻♀️سره همینم تنهام و هیچکیو ندارم

قلبتو دنبال کن اما عقلتم با خودت ببر༆
آره . چطوری با کسی ارتباط بگیرم پس

قرارنیست ارتباط نگیری ولی اعتمادنکن ،یعنی همین چت جی بی تی شرف داره به این آدما که بخوای باهاشون درددل کنی یامشورت

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد