2777
2789
عنوان

کادو روز زن من هم کتک زدن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 63 پست
واه واه،دارم ازت سوال میپرسم ، اینجوری پاچه میگیری دیگه کسی بهت محل نمیده،حق دارن بنده خداها، یه سوا ...

گناه داره عزیزم اینجوری نگو خودش

ناراحته

آنچه کردی تو به من💔 هییییییچ ستمکاری نکرد💔 روحت در عذاب آخرت احمق عوضی خاک برسرت با مادری کردنت آتیش بگیره روحت روزی هزار مرتبه لعنت برات میفرستم حروم لقمه بی ذات بی وجود بیرحم خیلی خوشحالم که گوربه گور شدی توکه عرضه نداشتی گوه خوردی زاییدی کثافت عوضی خودخواه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مدت محلش نذار بفهمه چه غلطی

کرده

آنچه کردی تو به من💔 هییییییچ ستمکاری نکرد💔 روحت در عذاب آخرت احمق عوضی خاک برسرت با مادری کردنت آتیش بگیره روحت روزی هزار مرتبه لعنت برات میفرستم حروم لقمه بی ذات بی وجود بیرحم خیلی خوشحالم که گوربه گور شدی توکه عرضه نداشتی گوه خوردی زاییدی کثافت عوضی خودخواه ....

چرا من باور نمیکنم؟ صد و پنجاه طلا بخره برا مادرش. بعد به زنش بگه فقط پونصد مونده برا تو. باورم نمیش ...

باورکن ازاین کثافتازیادن..شوهرخواهرم واسه ننه اش همه کارمیکنه کادو و رستوران به زن وبچه اش میرسه کارتش خالیه خداخودشومادرشولعنت کنه بااین تربیت🤬

شما مشاور خانواده باید بری

کمکت کنه ببینه چرا زندگیت به اینجا رسیده که شمارو همسر خودش نمیدونه و مادرش رو جایگزینت کرده و راهکار بده .

بالاخره همیشه که اینطور نبوده و با عشق ازدواج کردین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ