شوهر من چندین سال تو یه رابطه بود و این خیانت طی قبل بارداری و حین بارداری و بعدش تا ۲سالگی پسرم ادامه داشت و هربار من برخورد جدی میکردم وتهش نمیذاشت برم و هزاران قول و قرار تا دفعه آخر که بهم حق طلاق داد .خلاصه بعدش انگار واقعا از ترس بی مادر شدن بچه یا حالا خواستن خودم یا مهریه خلاصه انگار آدم شده.٫ولی هر موضوعی دلمو میشکونه اعصابم ضعیفه مدام بحث داریم ولی جلو بچه وبقیه حفظ ظاهر میکنیم ولی تو پیام و شب که بچه میخوابه قشنگ نصفه هفته ما با بحث و دعواس ....نمدونم چیکار کنم.مشکل مالی نداریم ولی هرچیز کوچیک که قبلا اصلا نمیدیدم الان دلخورم میکنه .ما ۷سال دوست بودیم.۱۲ ساله ازدواج کردیم متاسفانه ۸سالش با خیانت گذشت
شما غرورم ندارین؟چه زندگی نکبتی بابا بزن مهریتو بگیر تا گرون اهخرش مردک هیزو نگا هنوز میگه ادم شده
وااااااااااااای
خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-
امروزم من موندم خونه رو مرتب کردم شوهرم بچه رو برد بیرون با اینکه گفتم بعد یه ساعت ببرش خونه مامانت و باید چیزی بخوره .۳ساعت بیرون نگهش داشته تا کارام تموم بشع .منم از خستگی وچیزی نخوردن بچه دلخور شدم .حسم میگه نکنه بیرون مونده با اون دختر حرف بزنه .خلاصه شک همیشه یه گوشه ذهنمه
شاید باورت نشه من عاشق شوهرمم .تصور اینکه با زن دیگه ای ازدواج بکنه .بچمو بگیره منو میکشه .نمتونم نه ...
ببخشیدا شما علاوه بر غرور عقلم نداری مریضی
خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-
شاید باورت نشه .همه اعضا خانوادم هم این تصمیم رو تایید کردن و همشونم تحصیل کرده و آدم حسابین.رفتن فقط غرورتو حفظ میکنه.ولی دلت دنبال بچه ات باشع ...من امروز سر غذا دیر دادن به بچم روانی شدم.بعد ولش کنم برم؟برام غیر ممکنه
نمدونم منم با تنهایی مشکل دارم کلا آدم وابسته ایم.حتی قدرت جدا شدن از شوهرمو ندارم با وجود حق طلاق .نمدونم به خاطر بچه یا چی ....شاید شوهرم خیانت کرده ولی با این وجود نمتونم به طور کامل از دستش بدم .میگم من برم اون دختر خوشحال میشه جامو میگیره و من میمیرم