2777
2789

به یه مشکل کاری بزرگی خورده و بعد بحث و دعوا داد زدم که چرا یجوری شدی تازه اینو برام فرستاده چی بگم در جوابش

هیچیم سر جاش نیست دیگه حال هیچی رو ندارم

امیدیم دیگه برا این زندگی بی ارزشبرام نمونده همش بد بیاری همش باید هیچی برای من نباشه

دیگه بدم از خودم میاد فقط بلدم چطور روز رو شب کنم شب رو روز هیچ آینده ای خوبی جلو خودم نمیبینم ب تو هم که فک میکنم دلم بدتر میترکه الان باید با منی باشی ک بدم از خودمم میاد

پیامش

🤧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی هممون خسته شدیم درکش کن

هیچکدوممون اون زندگی که ارزوش رو داشتیم نکردیم اذیت نکنید همو

برا هم پناه باشید همدرد باشید هم سنگر باشید

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

عزیزم تو ایشون رو بهتر میشناسی ولی در کل اوضاع جالبی نیست از لحاظ اقتصادی و معیشتی و هر فرد جوونی که به فکر آیندش باشه تحت فشار شدید روانیه، باهاش صحبت بکن و تنهاش نذار ترجیحا

بگو عیب نداره درست میشه عزیزم منم کنارتم باهم درست میکنیم

فکر نکنم با این چیزا حالش خوب بشه میگه از ریشه حالم بده

پدرش پشتش نیست ولی همیشه پشت برادرش بودن

توی دو تا شغل شکست خورده اولش خوب بوده بعدش که نیاز به یکم حمایت داشته بهم ریخته همه چی

برای همین یجوریه همش

🤧

بهش دلگرمی بده اگه دوسش داری و میخوای تو این شرایط حمایت و کمکش کنی

چی بگم بهش آخه

هیچیییی بلد نیستم ک آلان چی بگم

بحثمون شد گفتم چرا وقتی میپرسم خوبی توضیح نمیدی نمیگی خوب نیستم نمیگی حالم از خودم بهم میخوره

داد میزد که مگه تو پیگیر میشی وقتی میگم حالم از خودم بهم میخوره

🤧

فکر نکنم با این چیزا حالش خوب بشه میگه از ریشه حالم بده پدرش پشتش نیست ولی همیشه پشت برادرش بودن توی ...

اگر دوستش داری الان باید بزرگترین حمایت زندگیت رو بکنی ازش و تنهاش نذاری

فکر نکنم با این چیزا حالش خوب بشه میگه از ریشه حالم بده پدرش پشتش نیست ولی همیشه پشت برادرش بودن توی ...

ایشالا که درست بشه امان از دست این مادر پدرا که با رفتار تربیت بد گند میزنن تو زندگی بچه ای که خودشون آوردن

دعا و نذر و نیاز کن براش و برای زندگیتون

الان توهم بهش بپری همه چی بدتر میشه

دوست داره ؟

دوسش داری ؟

بگو من حقمه که بدونم تو چرا حالت بده چون وقتایی که باهام حرف نمیزنی و منو انقدری نزدیک نمیدونی که باهام دردو دل کنی منم فکر میکنم رابطمون مشکلی داره و ممکنه از ناراحتی رفتار بدی از خودم بروز بدم

من تو هر شرایطی کنارتم و پشتتم هیچوقت دستتو ول نمیکنم هر سختی که هست باهم پشت سر میذاریم تنهایی حق نداری غصه بخوری