2777
2789
عنوان

امشب دلم خیلی به حال خواهرم سوخت😭

1148 بازدید | 40 پست

بایه پسره دوساله دوسته براش همکار کرده حتی طلاهاشو داده ماشین بخره دیروز پسربهش گفت مادرم میخواد بیاد خونتون توومادرتو ببینه امروز مامانم همچی اماده کرد خواهرم باکلی ذوق اومد اماده شد بعد پسره اومد جلو در گفت مادرم گفت نمیام میخام برم حموم احساس کردم خواهرم له شد😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خواهرم خیلی خوشگله حتی به پسره گفت حلقه طلا نمیخواد پسره خونه نداره این چندماه انقد بهش کمک کرد ماشین خرید با پسره کافه نمیرفت میگفت پولاتو بده طلا تو یکسال دویست میلیون براش جمع کرد

خواهر منم چند سال پیش یه مرتیکه همینجوری اوسگل ش کرده بود. چقدر احمق بود خواهرم. اصلا پسره رو میدیدی بالا میاوردی . هزار بار به خواهر احمقم گفتیم اینو بذار کنار ، گوش نداد تا به قدری خار و خفیفش کرد جتی پسره تو خیابون کتکش زد . واقعا حقش بود خار بشه تا ول کنه