2821
2789
عنوان

مشکل شوهر

788 بازدید | 59 پست

بچه ها من پنج ساله ازدواج کردم تو این پنج سال هر موقع مهمونی خانواده من باشه ب بدترین نحوه اذیتم میکنه آزارم میده حرف میزنه فحش میده

بعد دقیقه نود لباس میپوشه انگاری چیزی اتفاق نیوفتاده باشه میگه پاشو بریم

بعد مهمونی طرف خانواده خودش باشه من عین رباط بدون حرف باید پاشم برم حرفم نزنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مقصر خودتی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ببخشید ولی ایشون مشکل روان دارن

دقیقا بهش راجب کاراش توضیح میدم داد میزنه خودش و میزنه ب اون راه ک تو نفهی هیچی حالیت نیست من سنم بیشتر از توعه میگم بریم مشاور میگه تو دیوانه ای واقعا نیاز داری بری😐

باید بشی مثل خودش تا آدم بشه ، یکی دوبار هم بدون شوهرت برو مهمونی ، نشون نده که حضورش برات مهمه

ببینن من کلا آدم پرخاشگری نبودم سه سال اول زندگیم لام تا کام حرف نمیزدم رو اعصابم راه میرفت دیگه نتونستم تحمل کنم ی یار فحش دام همون فحشو بش دادم اگررررر بدونی چ قشقرقی ب پا کرد تو زبون درازی فلانی بهمانی

کلا خودش ک خانوادش فقط خودشونو میبینن

نداشتن بلوغ لازم و حس همکاری نداشتن توی ذات ایشونه

چهل و دو سالشه

هر حرفی بزنم میگم من تجربه دارم تو چی سرت میشه

بعد )معذرت میخام( ی بیشعور ب تمام معناست ن احترام بزرگتر حالیشه ن کوچیکتر حرمت هیچی رو نداره

انگار با بردش صحبت میکنه تا تقی ب توقی میخوره میگه ناراحتی بزن بیرون

چرا

تا وقتی ندونی چطور باید باهاش رفتار کنی وضعیتت همینه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چه مشکلی با خانوادت داره؟تو چند سالته؟ شوهرت چند سالشه؟

کلا میخاد ی جوری نشون بده از من و خانوادم سر تره

همش میخاد با حرفاش منو خورد کنه

خانوادش هر رفتاری با من بکنن عین خیالش نیست میگه اشتباه متوجه شدی .بعد خودش زوم میکنه تو دهن و من و خانوادم ببینه چی میگیم تا قشقرق ب پا کنه

تا وقتی ندونی چطور باید باهاش رفتار کنی وضعیتت همینه

خوب رفتار میکنم ببخشیدا سواری میگیره ک تو کی هستی از خداتم باشه اومدم تو زندگیت

مث خودش رفتار میکنم بد تر میکنه

وقتی چند روز جو آرومه دنبال بهونه میگرده تا دعوا راه بندازه