سلام خانوما من قبل ازدواج پریود میشدم یعنی در حد لالیگا عطسه میکردم شدید تر میشد سرفه میگردم شدیدتر میشد راه میرفتم بدترررر. بعد اینکه ازدواج کردم ینی نانزد شدم خونریزیم کمتر شد مثلا ۱ ماه نشدم یکی دوبار رابطه داشتم ولی مطمئنم از این بابت یبار رفتم ازمایش منفی شد امپول پرژسترون زدم شدم ولی ۳ روزه خیلی کم قرص سیبل خوردم کلااا. قطع شدم دمنوش هم اثر نمیکنه الان ۳ ماه میشه پریود نیستم دارم میمیرم عین اجر شده شکمم دلم میخواد یه فرغون پریود شم بدنم راحت بشه هزار بار هم بی بی چک زدم منفی چیکار کنم کسی این مشکلو داشته ؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه حین رابطه جلوگیری نکنی مایع منی داخل بدنت بره باعث نامنظم شدن پریود میشه من اینطوری بودم بعد از چهار ماه حامله شدم بدنم پف کرده بود مثل کیک اسفنجی بودم
نه حامله نیستم فقط پریود نمیشم دیگ دکتر هم نمیرم تنبلی تخمدان و تیرویید هم دارم خسته شدم دارو هم ...
میدونم حامله نیستی مایع منی اول هورمون ها رو به هم میریزد بعد حامله میکنه😁خیلی مراقب باش هنوز عقدی تنبلی تخمدان هم به تاخیر میندازه برو دکتر قرص میده تنظیم میشه و آمپول هم میزنی پنج روز الی ده روز بعد پریود میشی پفت میخوابه
آخه چرا ماه اول ازدواج اینجوری شدی تغییر هورمونی داری باید ازمایش تخصصی هورمون بدیدکتر وقتی میزان هو ...
ماه اول اول که نه ۳. ۴. ماه بعد اینجوری شدم پریود میشدم فقط دیگ ۳ روز اونجوری ک اولا میشدم نه خیلی کم در حد اینکه روزی یدونه پد عوض کنم فقط دفعه دوممه که ۱. ۱. ماه طول میکشه که پریود بشم کیست هم دارم