2777
2789
عنوان

پریودی تروخدا خانوما بیان

113 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من قبل ازدواج پریود میشدم یعنی در حد لالیگا عطسه میکردم شدید تر میشد سرفه میگردم شدیدتر میشد راه میرفتم بدترررر. بعد اینکه ازدواج کردم ینی نانزد شدم خونریزیم کمتر شد مثلا ۱ ماه نشدم یکی دوبار رابطه داشتم ولی مطمئنم از این بابت یبار رفتم ازمایش منفی شد امپول پرژسترون زدم شدم ولی ۳ روزه خیلی کم قرص سیبل خوردم کلااا. قطع شدم دمنوش هم اثر نمیکنه الان ۳ ماه میشه پریود نیستم دارم میمیرم عین اجر شده شکمم دلم میخواد یه فرغون پریود شم بدنم راحت بشه هزار بار هم بی بی چک زدم منفی چیکار کنم کسی این مشکلو داشته ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حین رابطه جلوگیری نکنی مایع منی داخل بدنت بره باعث نامنظم شدن پریود میشه من اینطوری بودم بعد از چهار ماه حامله شدم بدنم پف کرده بود مثل کیک اسفنجی بودم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اگه حین رابطه جلوگیری نکنی مایع منی داخل بدنت بره باعث نامنظم شدن پریود میشه من اینطوری بودم بعد از ...

نه حامله نیستم فقط پریود نمیشم دیگ دکتر هم نمیرم تنبلی تخمدان و تیرویید هم دارم خسته شدم دارو هم اثر نمیکنه

اره قرص داد متفورمین و امگا و یدونه خارجی بود واسه تقویت رحم و سیبل اونارو خوردم بدتر همون ۲. ۳. ...

آخه چرا ماه اول ازدواج اینجوری شدی

تغییر هورمونی داری باید ازمایش تخصصی هورمون بدی

دکتر وقتی میزان هورمون هات نمیدونه چجوری قرص داده

دکتر عوض کن

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
نه حامله نیستم فقط پریود نمیشم دیگ دکتر هم نمیرم تنبلی تخمدان و تیرویید هم دارم خسته شدم دارو هم ...

میدونم حامله نیستی مایع منی اول هورمون ها رو به هم میریزد بعد حامله میکنه😁خیلی مراقب باش هنوز عقدی تنبلی تخمدان هم به تاخیر میندازه برو دکتر قرص میده تنظیم میشه و آمپول هم میزنی پنج روز الی ده روز بعد پریود میشی پفت میخوابه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
میدونم حامله نیستی مایع منی اول هورمون ها رو به هم میریزد بعد حامله میکنه😁خیلی مراقب باش هنوز عقدی ...

مراقبم ازمایشم منفیه فقط پروژسترون پریودم میکنه اونم میگن زیاد بزنی رحمت عادت میکنه باید تا اخر بزنی تا پریود شی فردا میخوام بازم برم ازمایش منفی بیاد یعنی دیگ از تنبلیه حامله نیستم ؟؟ دیگ کلا رابطه نداشته باشم احتمال حاملگی نیست دیگ ؟

آخه چرا ماه اول ازدواج اینجوری شدی تغییر هورمونی داری باید ازمایش تخصصی هورمون بدیدکتر وقتی میزان هو ...

ماه اول اول که نه ۳. ۴. ماه بعد اینجوری شدم پریود میشدم فقط دیگ ۳ روز اونجوری ک اولا میشدم نه خیلی کم در حد اینکه روزی یدونه پد عوض کنم فقط دفعه دوممه که ۱. ۱. ماه طول میکشه که پریود بشم کیست هم دارم

مراقبم ازمایشم منفیه فقط پروژسترون پریودم میکنه اونم میگن زیاد بزنی رحمت عادت میکنه باید تا اخر بزن ...

بله تنبلی تخمدان داری واسه همینه پریود نمیشی کربوهیدرات کم بخور ماکارونی اصلا نخور قند و شکر رو حذف کن خوب میشی