2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسایی که زندگیشون مثل ملی هست خوب حسش کردن وبراشون جالب بود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عجب...یه فیلم از یه کارگردان بزرگ....به به چه نظراتی دارن بزرگان سینما...اخه شما سواد رسانه ای دارید ...

وا،فیلم واسه عموم مردم ساخته میشه نه فقط متخصص ها. عموم باید بپسندن و من دوست نداشتم. مخصوصا بازیاشونو

توهین نکن خیلیا تو این سایت همین شرایطو دارن ی سر به تاپیکا بزن

چی میگی میگم زنه تو فیلمه احمق بود چه ربطی به بقیه داره اگه منظورم اینه زنی که درحد مرگ کتک بخوره و بمونه تو زندگی احمقه

توهین نکن خیلیا تو این سایت همین شرایطو دارن ی سر به تاپیکا بزن

والا تو این دور زمونه کسی نیست که ندونه وقتی کتک میخوره میتونه شکایت کنه که این به مشاور زنگ میزد و چقدر مسخره که از اوله اولش تعریف میکرد واسه مشاوره!!!! آشنایی و...به اون چه اخه. بعدم یه برادر انقد راحت از کنار کتک خوردن خواهرش نمیگذره. پدر خانوادم که انگار ببو گلابی بود! 

خانومی که میگی توهین کردم بزرگترین توهین اینه که شان انسان اونقد پایین بیاد که کتک بخوره و کسی هم که عادت کرد به توهین و تحقیر دیگه براش مهم نیست از جانب کی باشه چون عزت نفس نداره

من ندیدم فقط یه تیکه هایشو تو اینستا دیدم خوشم نیومد مزخرفه کدوم زنی اینقد احمقه

چون دلشون نمیاد بچه شونو ول کنن برن 

خیلیا با پول همه کار میکنن. مثل شوهر یکی از اقوام ما. زن داره دوتا بچه داره. رفته دوس دختر پیدا کرده عکسشو میزاره پروفایلش. و شاید باورت نشه هرچقد زنش برا طلاق رفته تا حالا موفق نشده.

دائم خونه پدریشه. میزنتش ولش میکنه اونجا . چن روز دیکه بر میگرده خونش. این مسائل تو کشور ما زیاده. اما اونایی که از نزدیک ندیدن واسشون باور کردنی نیست

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من