2777
2789

من این مدت واقعا شکر و روغن رو رعایت کردم و خیلی کم مصرف کردم و روزی حداکثر ۱۸۰۰ کالری با ورزش

ولی نمیتونم نون نخورم

مثلاً امروز ۸ کف دست نون برای شام

۵ کف دستم ناهار خوردم

ولی کالریم خیلی بالا نرفته

خیلی افتضاحه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها گروه لاغری دارم دوستان هم هستن عکس غذا هاتون میدین سوال هم طی روند لاغری داشته باشید میپرسید خودم بالاسرتونم ببینم رعایت میکنید اگر بخواین رژیم میدم و گرنه با رژیم خودتون پیش میرید

۱۸۰۰ زیاده

نون کمتر کن

فقط اگه کم بخوری لاغر میشی

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها گروه لاغری دارم دوستان هم هستن عکس غذا هاتون میدین سوال هم طی روند لاغری داشته باشید میپرسید ...

کجا گروه دارید

شلوغه؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من یه مدت کالری شماری میکردم فقط وسواس گرفتم رو غذا خوردن. از هیچی لذت نمیبردم

الان روشم و عوض کردم

همه چی میخورم فقط حجم و نصف کردم

اگه قبلاً برا صبحونه نصف نون میخوردم الان یک چهارم میخورم

روزهای اول کمی گشنه میمونی بعدش کاملا عادت میکنی

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن