2777
2789

حالا نیایین بگین مثلا من برای دل خودم آرایش میکنم و باید برای شوهرامون کنیم و....

حرف من اینه که لوازم آرایشی یه صنعت و تجارت کثیف ساخته دست مرد هاست مخصوصا برای کشورهای جهان سومی و خانمهایی که به دام این تجارت میافتن

غرب و شرق هم نداره جهانیه

اگه فرهنگ سازی کنیم استفاده نکنیم عالی میشه

ما به هیچکس خوشگلی بدهکار نیستیم

حالا مردا مثلا چی ان

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

به خودمون چی من حس بهتری با ارایش دارم

زیاد هم ارایش نمی کنم یه رژ طیف صورتی میزنم عاشقشم البته ریمل هم گاهی میزنم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من خودم یدونه رژ مکه دارم چند ساله🫢😂

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودمون چی من حس بهتر با ارایش دارم

غلطه حست

مخالفم هر کسی زیبایی و پاکیزگی رو دوست داره یه می معیار و خوشبویی و مرتبی می دونه دیگری استفاده از ل ...

اشتباه همین جاست لوازم آرایشی چیزی به جز صنعت مد برای مرد نیست اینو کی میخواهیم باور کنیم

چه ربطی داره...من مشکلی با خط آخر ندارم هستند مرد هایی که زن ها رو به خاطر آرایش دوست دارند ولی واقع ...

چرا هیچ مردی در راستای بهبودی قیافه .... خودش کاری نمیکنه

غلطه حست

چرا خب چرا غلط باشه اصلا حس مگه غلط میشه اون عقل و منطق بود که میشد استدلالیش کرد حس رو که نمیسنجن در راستای عقل نمیفهمم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

چرا خب چرا غلط باشه اصلا حس مگه غلط میشه اون عقل و منطق بود که میشد استدلالیش کرد حس رو که نمیسنجن د ...

به خاطر این همه چهره با آرایش که همه روزه تو خیابان و تلویزیون و مدیا میبینیم