2777
2789
عنوان

لوازم آرایشی یه صنعت و تجارت کثیف ساخته دست مرد هاست ❌❌❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 180 پست
خب ببینید چی میشه مگه میان شما رو میخورن چه اسیبی به شما میزنه اینجا بحث علاقه و نظر شخصی به میان می ...

مشکل اینه ببین مثلا مالک شرکت لورئال بزرگترین شرکت آرایشی فرانسه و جهان صاحبش پولدارترین زن جهانه فقط قیافه شو ببین

اینا اگه خوب بود استفاده میکرد ربطی به سلیقه نداره

بدن نچرال و طبیعی تون عشقه

نیازی به آرایش نیست نیازی به عمل های مختلف نیست

چرا هیچ مردی این کارارو نمیکنه

خودتونو دست کم نگیر عشق

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

اشتباه همین جاست لوازم آرایشی چیزی به جز صنعت مد برای مرد نیست اینو کی میخواهیم باور کنیم

حالا چون یه صنعته ولش کنیم و دیگه استفاده نکنیم؟

حرفتون بی ربطه. الان مثلا در زمینه کنکور چون مافیای کنکور کتاب و کلاس ارایه میده ما استفاده نکنیم چون صنعت و درامد برای اوناست....

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه ک اره چون اینجا نی نی سایته و اکثرا طرف مردا هستن 😂💔😶

همینو بگو

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

من آرایشم رو بخاطر هیچ مردی نمیکنم حتی عشقم

من برای دل خودم آرایش میکنم همیشه نمیشه صورت ساده باشه

ضدآفتاب جز واجباته نمیشه نزد

گاهیم کرم پودر

رژم ک نباشه صورت خیلی بیروحه

من واقعا برای خودم ارایش میکنم اون لحظه ک میبینم چقد ناز تر شدم ذوق میکنم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

حالا چون یه صنعته ولش کنیم و دیگه استفاده نکنیم؟حرفتون بی ربطه. الان مثلا در زمینه کنکور چون مافیای ...

کنکور تو آینده شما تأثیر داره اما آرایش چه تاثیر مثبتی داره ببخشید برا مردا تاثیر مثبت داره

من آرایشم رو بخاطر هیچ مردی نمیکنم حتی عشقممن برای دل خودم آرایش میکنم همیشه نمیشه صورت ساده باشه ض ...

تو همین جوری هم نازی

کنکور تو آینده شما تأثیر داره اما آرایش چه تاثیر مثبتی داره ببخشید برا مردا تاثیر مثبت داره

عزیزم خیلیا با ارایش اعتماد به نفس میگیرن .ربطیم به مردا نداره.

شما نمیتونی نظر خودتو به بقیه تحمیل کنی❤️

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨