2777
2789
عنوان

مگه از کسی که

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 26 پست
دختر عموم با عشقش ازدواج کرد روزی صد دفعه میگه غلط کردم

حداقل چند سال خوشبخت بوده خو ، حداقل قلبش راضی بوده

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه از همون شب فهمیدم عوضیه میگه همه چی دوست داشتن نبود برای خوشبختی

دوران عقد و اینا نداشتن ؟!

ببخشید من زیاد سوال میپرسم چون میدونی هرچقدرم یه آدمی بد باشه بازم خب ع همون اول نشون نمیده برام جالبه

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

بنظرم فقط عشق کافی نیست ...اگر اون آدم درستی باشه خوبه ... اونی که شکاکه یا در آخر خیانتکار درمیاد.. نه تنها قلب آدم هزار تیکه میشه یا افسرده میشه ..

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

نهخانواده ش راضی نبودن همه بد پسره رو میگفتنفرار کردن بعد سریع عروسی

این فرار کردنه کار و خراب کرد 🫠

بنظرم فقط عشق کافی نیست ...اگر اون آدم درستی باشه خوبه ... اونی که شکاکه یا در آخر خیانتکار درمیاد.. ...

هعی درسته اینم هست ، کاش میشد کلا احساسات و خاموش کرد تا برا ازدواج اینجوری تصمیم گرفته نشه :)