2777
2789
عنوان

حق دارم با شوهرم دعوا کنم❓️

103 بازدید | 6 پست

رفته شیشه های ماشین رو دودی کرده ما هم شهر دوری از خانواده هامون زندگی میکنیم هر وقت میریم تو جاده دو سه جا پلیس راهه شیشه رو تا ته میده پایین بخاطری جریمه اش نکنن بخاطر شیشه دودی چون قبلا جریمه شده هوا هم این جاها وسط جاده وحشتناک سرده بخاری ماشینم خرابه دیکه امشب حسابی سرش جیغ جیغ کردم ازین کارا نکنه بخدا یخ میزتم عین چی😐😂

اونم انگار نه انگار

گفتم بدرک جریمه شدی اگه بخاطر پولشه من میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به خاطر این چیزا دعوا نمیکنم هیچوقت

کلا آرامش رو میپسندم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

آره بابا پس چی....

بگو بجای اینکه این همه جریمه بدی در اسرع وقت شیشه های ماشینو عوض کن

والا ما همینجوری که شیشه ها بالاس با بخاری ماشین یخ میزنیم چه برسه به اینکه شیشه ها پایین باشه و بخاری هم کار نکنه