2789
عنوان

پدرم 🖤

111 بازدید | 8 پست

درنبود تو دنیای رنگین من سفید و سیاه شد هرزمان جایی گیر کردم رو به اسمان گفتم خدایا چی میشد بابام پیشم بود هرزمان دلم گرفتم گفتم چی میشد بابام بغلم میکردم برات کلیی نامه نوشتم باباجان

از کدام دلتنگیم بگم از دستان خسته ات یا از چشمان زیبایت

چشم سیاه من تو تنها پدرم نیستی تو نشانگر اینده می

دوستت دارم حتی از دور

میشه صلواتی نثار بابام کنین 🙂

روزی از این خاک جوانه ای خواهد رویید که تبدیل به درخت میشود تاپیک تا 405 دست یه نفر دیگه بوده از الان به بعد مال منه.

خدا رحمتشون کنه

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

خدا رحمتشون کنه

ممنون عزیزم خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

روزی از این خاک جوانه ای خواهد رویید که تبدیل به درخت میشود تاپیک تا 405 دست یه نفر دیگه بوده از الان به بعد مال منه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دنیا سخته ولی واسه ماها خیلییی سخته 🙂

بسیار سخته

انشالله اونایی که از این نعمت بهره میبرند قدرشو بدونن

نبود پدر دردی بی درمان است. منم پدرمو از دست دادم خدا پدرتونو رحمت کنه

دقیقا همینطوره درمان هم پیدا شد ولی انگار چیزی کمه اونم حضور پدرامون هست

ممنونم همچنین پدر شمارو

خدا رحمتش کنه🖤🖤🖤

ممنون همچنین رفتگان شمارو خدا رحمت کنه