2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 11157 بازدید | 182 پست
چه تجربه تلخی ببخشید که حالتو بد تر کردم برای یادآوری

من هر روز همین اتفاق تو ذهنم مرور میشه دیگه آرامبخش تاثیر نداره

از طرفی هم افکار خودکشیم زیاد شده هم دیگه عذاب وجدان ندارم چون بهش گفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه.وقتی مدرسه میرفتم با دختری که همشهری خودم نبود رفیق شدم هی میگفت بیا خونمون درس بخونیم من گفتم نه ...

آخه چرا دوستت اینطوری کرد؟ چه سودی برای اون داشته

عزیزم نمیخای بری روانشناس بخاطر افکارت؟

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

نه.وقتی مدرسه میرفتم با دختری که همشهری خودم نبود رفیق شدم هی میگفت بیا خونمون درس بخونیم من گفتم نه ...

یا خدا😕

چقدر مردم وحشتناک شدن

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

من هر روز همین اتفاق تو ذهنم مرور میشه دیگه آرامبخش تاثیر ندارهاز طرفی هم افکار خودکشیم زیاد شده هم ...

تقصیر تو نبوده که انقد خودت عذاب میدی. اون بحساب دوستت چی شد؟بلایی سرش نیاوردی دیگ جرات نکنه دختر مردم بدبخت نکنه

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
آخه چی بهش بگم.اون بخاطر من تلاش خودشو کرد خوب شد تا حدودی بعد دوباره بخاطر من حال روحیش ریخته بهم و ...

وقتی میبینی توی اوضاع روحی بدیه باید باهاش درد و دل کنی

نباید تنهاش بزاری

👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑

دوستت چی شد ؟ میشه براه اگاه سازی ما مادرا بیشتر بگی الان رو دوستای بچه هامم حساس شدم

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

دیشب تا صبح نخوابیدیم دوتامون.الانم ازش خبر ندارم

فک میکنم فیکه.از این ب بعد شاید پیشنهاد رابطه هم بده چون میدونه مشکلی نداره

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
آخه چرا دوستت اینطوری کرد؟ چه سودی برای اون داشتهعزیزم نمیخای بری روانشناس بخاطر افکارت؟

واقعا نمیدونم هدفش چی بوده.از اون روز ب بعد اصلا گم و گور شد حتی مدرسه ام دیگه نیومد واسه امتحان ترم.

هر روز به این فک میکنم آخه چرا باید همچین کاری میکرد با من دلیلش چی بوده

واقعا نمیدونم هدفش چی بوده.از اون روز ب بعد اصلا گم و گور شد حتی مدرسه ام دیگه نیومد واسه امتحان ترم ...

چه آدم عجیب و عوضیی بوده

فداتشم ولی به خودت حس بدی نداشته باش

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨