نورا_خانومم1402 مدیر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1300 عنوان Samsong A54 کی داره | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 31 پست کسی هست اینجا داشته باشه؟دوربینش چطوریاست؟برای تولید محتوا خوب هست؟ ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️ 1404/09/21 | 17:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نورا_خانومم1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1300 ببین یه گوشی هست دوربین خیلی خوبی داره من خودم یه مدل پایین ترشو دارم و خیلی راضیم ، حافظه و پردازند ... مرررسییی عزیزم الان رفتم تو سایت دیجی خیلییی ازش تعریف میدن احتمالا همینو بگیرمالان نمیدونی تو بازار قیمتش چنده؟ چون ناموجود بودش ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1158 مرررسییی عزیزم الان رفتم تو سایت دیجی خیلییی ازش تعریف میدن احتمالا همینو بگیرمالان نمیدونی تو بازار ... بازار دو هفته پیش گفت ۲۲ تومنالان نمیدونم چنده ، برو از علایم بگیرفقط ببین اسماشون شبیه همن realme و Redmi من realme منظورم بود ، اشتباه نگیری 👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑
نورا_خانومم1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1300 بازار دو هفته پیش گفت ۲۲ تومنالان نمیدونم چنده ، برو از علایم بگیرفقط ببین اسماشون شبیه همن realme ... مرسییی عزیزم نه متوجه شدم سرچشم کردم دیدم مدلشو قشنگهفقط دیجی کالا زده ناموجود شهرمونم نمیدونم پیداشه یا نه علایم چیه ک گفتی ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
نورا_خانومم1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1300 بازار دو هفته پیش گفت ۲۲ تومنالان نمیدونم چنده ، برو از علایم بگیرفقط ببین اسماشون شبیه همن realme ... بعد ۱۲ پلاس با ۱۲ پرو پلاس فرق داره؟ ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1158 مرسییی عزیزم نه متوجه شدم سرچشم کردم دیدم مدلشو قشنگهفقط دیجی کالا زده ناموجود شهرمونم نمیدونم پیداش ... اشتباه تایپ شدعلاعدین ، توی تهرانه ، مترو امام خمینیه فکر کنمراجب گوشی هم بگم، رنگ آبیش خیلی بهتره 👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1158 بعد ۱۲ پلاس با ۱۲ پرو پلاس فرق داره؟ ۱۲ پرو پلاس خب بهتره همچیش 👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑
نورا_خانومم1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1300 اشتباه تایپ شدعلاعدین ، توی تهرانه ، مترو امام خمینیه فکر کنمراجب گوشی هم بگم، رنگ آبیش خیلی بهتره مرسیی عزیزم متاسفانه شهرستانم دسترسی ندارممیگم شما خودت ازون فروشگاهی ک خریدیش میشه استعلام بگیرین اگ داشته باشه پیجشو بهم بدین انلاین سفارش بدم بعد یه سوال میگم این مدل گوشی گلس و قاب براش گیر میادش اصلا؟ ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
نورا_خانومم1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1300 ۱۲ پرو پلاس خب بهتره همچیش بعد یچیزی به مرور زمان دوربینش افت کیفیت پیدا نمیکنه؟؟ ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1158 مرسیی عزیزم متاسفانه شهرستانم دسترسی ندارممیگم شما خودت ازون فروشگاهی ک خریدیش میشه استعلام بگیرین ا ... خواهش میکنم خواهرم ، اینقدر میگی عزیزم بخدا معذب میشم 😅من از علاعدین گرفتم ، خیلی از منطقمون دوره ببخشید دسترسی ندارم ولی صد در صد موجود دارن، راجب پیج هم اونا پیجی ندارن ، فقط حضوری میفروشن، بنظرم گوشی رو باید حضوری بخرید 👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1158 بعد یچیزی به مرور زمان دوربینش افت کیفیت پیدا نمیکنه؟؟ نه چرا افت کنهباید برا دوربینش گلس بگیریدیگه گوشی حساسیه باید مراقبت کنی 👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑
نورا_خانومم1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1300 خواهش میکنم خواهرم ، اینقدر میگی عزیزم بخدا معذب میشم 😅من از علاعدین گرفتم ، خیلی از منطقمون دوره ب ... ببخشید من فکر میکردم شما خانومینمرسی حالا اگ پیدا بشه تو شهر خودمون ک خیلی بهتره ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
نورا_خانومم1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1300 نه چرا افت کنهباید برا دوربینش گلس بگیریدیگه گوشی حساسیه باید مراقبت کنی رو دوربیناش گلس زدین تار نمیشه کیفیت؟ ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1158 ببخشید من فکر میکردم شما خانومینمرسی حالا اگ پیدا بشه تو شهر خودمون ک خیلی بهتره دشمنت شرمنده، پیش میاد 👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1158 رو دوربیناش گلس زدین تار نمیشه کیفیت؟ نه تار نشد برا منگلسش برام خیلی گرون تموم شد ، دیگه بستگی داره چقدر هزینه کنی 👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑
نورا_خانومم1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 1300 نه تار نشد برا منگلسش برام خیلی گرون تموم شد ، دیگه بستگی داره چقدر هزینه کنی گلسش چقدر شدش کاور گوشی براش گیر میاد؟ ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️