2777
2789
عنوان

Samsong A54 کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 31 پست
ببین یه گوشی هست دوربین خیلی خوبی داره من خودم یه مدل پایین ترشو دارم و خیلی راضیم ، حافظه و پردازند ...

مرررسییی عزیزم الان رفتم تو سایت دیجی خیلییی ازش تعریف میدن احتمالا همینو بگیرم

الان نمیدونی تو بازار قیمتش چنده؟ چون ناموجود بودش

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
مرررسییی عزیزم الان رفتم تو سایت دیجی خیلییی ازش تعریف میدن احتمالا همینو بگیرمالان نمیدونی تو بازار ...

بازار دو هفته پیش گفت ۲۲ تومن

الان نمیدونم چنده ، برو از علایم بگیر

فقط ببین اسماشون شبیه همن realme و Redmi

من realme منظورم بود ، اشتباه نگیری

👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازار دو هفته پیش گفت ۲۲ تومنالان نمیدونم چنده ، برو از علایم بگیرفقط ببین اسماشون شبیه همن realme ...

مرسییی عزیزم

نه متوجه شدم سرچشم کردم دیدم مدلشو قشنگه

فقط دیجی کالا زده ناموجود شهرمونم نمیدونم پیداشه یا نه علایم چیه ک گفتی

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
بازار دو هفته پیش گفت ۲۲ تومنالان نمیدونم چنده ، برو از علایم بگیرفقط ببین اسماشون شبیه همن realme ...

بعد ۱۲ پلاس با ۱۲ پرو پلاس فرق داره؟

مرسییی عزیزم نه متوجه شدم سرچشم کردم دیدم مدلشو قشنگهفقط دیجی کالا زده ناموجود شهرمونم نمیدونم پیداش ...

اشتباه تایپ شد

علاعدین ، توی تهرانه ، مترو امام خمینیه فکر کنم

راجب گوشی هم بگم، رنگ آبیش خیلی بهتره

اشتباه تایپ شدعلاعدین ، توی تهرانه ، مترو امام خمینیه فکر کنمراجب گوشی هم بگم، رنگ آبیش خیلی بهتره

مرسیی عزیزم متاسفانه شهرستانم دسترسی ندارم

میگم شما خودت ازون فروشگاهی ک خریدیش میشه استعلام بگیرین اگ داشته باشه پیجشو بهم بدین انلاین سفارش بدم

بعد یه سوال میگم این مدل گوشی گلس و قاب براش گیر میادش اصلا؟

مرسیی عزیزم متاسفانه شهرستانم دسترسی ندارممیگم شما خودت ازون فروشگاهی ک خریدیش میشه استعلام بگیرین ا ...

خواهش میکنم خواهرم ، اینقدر میگی عزیزم بخدا معذب میشم 😅

من از علاعدین گرفتم ، خیلی از منطقمون دوره ببخشید دسترسی ندارم ولی صد در صد موجود دارن، راجب پیج هم اونا پیجی ندارن ، فقط حضوری میفروشن، بنظرم گوشی رو باید حضوری بخرید

خواهش میکنم خواهرم ، اینقدر میگی عزیزم بخدا معذب میشم 😅من از علاعدین گرفتم ، خیلی از منطقمون دوره ب ...

ببخشید من فکر میکردم شما خانومین

مرسی حالا اگ پیدا بشه تو شهر خودمون ک خیلی بهتره

نه چرا افت کنهباید برا دوربینش گلس بگیریدیگه گوشی حساسیه باید مراقبت کنی

رو دوربیناش گلس زدین تار نمیشه کیفیت؟

نه تار نشد برا منگلسش برام خیلی گرون تموم شد ، دیگه بستگی داره چقدر هزینه کنی

گلسش چقدر شدش

کاور گوشی براش گیر میاد؟