2777
2789

دلم گرفته بود تنها رفته بودم پارک امروزم جمعس پارک شلوغ بود اول دیدم دوتا پسر دارن میان سمتم یچیزی هم داخل دست یکیشونه تا دیدم دارن میان راهمو کج کردم رفتم یجا دیگه بازم اومدن هی میگفت وایسا میخوام باهات حرف بزنم منم هی میرفتم تا رسیدم به یه جایی که هیچ پله ای نبود باید میپریدم پایین اول دیدم وایسادن همونجا تا دیدم دارن بدو بدو میان سمتم از ارتفاع تقریبا ۲/۵ متری پریدم پایین رفتم خیابون اصلی دیدم باز اومد دنبالم گفت حتما باید بکشمت و از این حرفا

اونطرف خیابون دیدم یه مردی داری دم در مغازشو طی میکشه رفتم بهش گفتم اقا اینا افتادن دنبالم میترسم دارن تهدیدم میکنن و میشه زنگ بزنین پلیس

دیدم پسرا هم وایسادن اونجا، اون مرده هم خدا خیرش بده گفت چیکار بنده خدا دارین دنبالش کردین ترسیده و...پسرا رو نگه داشت منم تا جایی که جون داشتم دویدم در حدی تند دویدم که دیگه نفسی برام نمونده بود بعد پسره هی میگفت دوباره ببینمت میکشمت و دعا کن خونتونو پیدا نکنم و...

وای قلبم داره از جاش در میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان