2777
2789

دیروز منو همسرم با اقاعه بنگاهی رفتیم چندتا خونه ببینیم وااای نگم براتون عوقم گرفت فک کن اقا بنگاهیه گفت سرکار خانوم اتاق خوابم نگاه بندازین کشو باز پخش و پلا لباسا پرده سیاهه سیاه غرق کثافت یه جا دیه شاهکار بودن طرف کلی کفش داشت بعدروزمین ردیفی چیده بود اشپزخونه ها نگم براتون یکی ام همینجوری لباساشونو شوت کرده بودتو حموم یعنی افتضاح طرف شیشه پنجرش شکسته بود پارچه تومبونه بچشو زده بود سوز نیاد گفت میخای وردارم بیرونو ببینی گفتم ن دستت درد نکنه سرما میاد اذیت میشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم اومده میگه واای خدایی خونمون بهشته برق میزنه یکی نیس بگه زن حسابی لاقل اسپند دود کن خونه بو گن ...

خوبه حداقل شوهرت دید بیشتر قدرتو بدونه😂

به نظرم تمیزی و خونه زندگی بعضیا که عین گله ادم میبینه کیف میکنه و باید قدر همین زنایی رو دونست

هر مستاجری که میره ما مجبورم خونه رو تعمیز کنیم

کارگر نظافتی و رنگ و آبگرمکن و روشویی و کابینتایی که کندن

حتی یکی مهتابیای خونه رو کنده بود برده بود

ما یه مقدار کمتر از مصوب اجاره هم میگیریم با اینکه وضع مالی خودمون بده ولی همیشه مستاجرا از اینکه بابت استفاده خونه باید اجاره بدن شاکین و جوری رفتار میکنن انگار ما حق اونا رو خوردیم

لایکم نکنید لطفا

تمیزی و باسلیقه بودن اصلا ربطی به پایین و بالا شهری بودن نداره

تازه کسی که خونش و میزاره برا فروش یا اجاره باید همیشه خونه مرتب و تمیز باشه ناغافل مشتری وارد خونه شد شرمش نشه

اصلا خوشم نمیاد برم خونه ای که توش ادمه رو ببینم .یهو میبینی یه شورت وسط خونه افتاده یا یه سوتین اوی ...

اخه قبلشم خبر میدن خو یکی نیس بگه جمع کن بندا تو کمد دقیقا ما رفتیم سوتین و اینا پخش تخت بود خونه شلوغ مرد بنگاهیه خودش خجالت کشید

هر مستاجری که میره ما مجبورم خونه رو تعمیز کنیمکارگر نظافتی و رنگ و آبگرمکن و روشویی و کابینتایی که ...

والا مام طبقه همکفیم بالا صابخونه منم نگاه نمیکنم خونمه مستاجرم یا ن بلاخره ادم که هستیم شده درارو رنگ کردم شیر الات عوض کردم لامپ خریدم چوب پرده زدم حتی روشویی اینا خریدم البت اینو میخام وردارم ببرم نمیزارم بمونه خخ

والا مام طبقه همکفیم بالا صابخونه منم نگاه نمیکنم خونمه مستاجرم یا ن بلاخره ادم که هستیم شده درارو ر ...

خدا خیرتون بده واقعا که امانت دارید

روشویی ای که خریدید خب مال خودتونه بایدم ببرید

لایکم نکنید لطفا

وومنی که صبح تا شب درحال سابیدن خونه هستم نه دیگه کمر برام مونده نه پا ولی همین که همیشه خونم تمیز ا ...

منم حساسم نگاه میکنم همه جا تمیزه سرامیکا برق میزنه عشق میکنم یا شبا اشپزخونه و مرتب میکنم اخرش ریسه ماه و ستاره زدم روشنس میکنم میگم کافه من دیه تعطیله وسایلامو که با کلی ذوق خریدم مراقبم کثیف نشه خراب نشه