2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فریدولین دارم اصلا خشک کنش خوب نیست 

اتفاقا خشک کنش برای زمستون که میخای خیلی زود لباسا خشک بشه خیلی هم خوبه.من تابستونا چون معمولا لباسا رو بیرون پهن میکنم از خشک کنش استفاده نمیکنم و لی زمستون استفاده میشه

اتفاقا خشک کنش برای زمستون که میخای خیلی زود لباسا خشک بشه خیلی هم خوبه.من تابستونا چون معمولا لباسا ...

عزیزم من واقعا موندم چه مارکی مینی واش خوبه؟ اکثریت میگن فریدولین ولی واقعا نمیدونم مثلا به فریدولین ۴۵۰ تومنی بهتر از مادرلی ۶۹۰ تومنیه؟ واقعا مغزم قفل کرده دیگه😔 نمیدونم اون چون ارزونه اکثرا خریدنو راضین یا واقعا ارطش خرید داره؟

فریدولین خریدم دوقلو صورتی، بله خیلی راضیم اگه نبود نمیدونم چیکار باید میکردم

عکس همین مدل که داری رو میشه از نت برام بذاری ببینم؟ منم لازم دارم گفتم از شماها که تجربه دارین سوال کنم😇🙏🏼

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
عکس همین مدل که داری رو میشه از نت برام بذاری ببینم؟ منم لازم دارم گفتم از شماها که تجربه دارین ...

بله حتما، منم اون روزا که میخواستم بخرم خیلی دلم میخواست دقیقا بدونم کدومو بخرم خوبه، من اینو خریدم ازشم راضیم بدون مینی واش اصلا نمیتونستم اون همه لباس و خرتو پرتو بشورم، البته مال من صورتیه😁

بله حتما، منم اون روزا که میخواستم بخرم خیلی دلم میخواست دقیقا بدونم کدومو بخرم خوبه، من اینو خریدم ...

ممنونم دوست عزیزم...این مدل خشک کن هم داره؟ بعد برای ابکشی باید خودت بزنی ابش خالی شه باز پرشه؟ یا نه؟

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
ممنونم دوست عزیزم...این مدل خشک کن هم داره؟ بعد برای ابکشی باید خودت بزنی ابش خالی شه باز پرشه؟ یا ن ...

بله خشک کن داره، خیلی خوبم خشک میکنه، بله تخلیه آبش و پر کردنش دستیه، یه شلنگو به شیر آب وصل میکنید بعد باز میکنی تا مخزن پر بشه بعد شیر آبو میبندی، واسه تخلیه اشم باید درجه اشو بچرخونی ابش تخلیه شه کلا کاراشون دستیه مینی واش ها، بهشونم ماشین لباسشویی دستی هم میگن ولی به نظر من از اینکه بنداریم تو ماشین لباسشویی خودمون، خیالت راحته فقط لباسای بچه ات توش شسته شده، خششکنشم خیلی عالیه