2777
2789
بله خشک کن داره، خیلی خوبم خشک میکنه، بله تخلیه آبش و پر کردنش دستیه، یه شلنگو به شیر آب وصل میکنید ...

اوه پس یه جورایی  مثل شستن با دست توی تشت میمونه که فقط خودت لباسها رو چنگ نمیزنی اون برات میچرخونه همین😅 اره؟!

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
اوه پس یه جورایی  مثل شستن با دست توی تشت میمونه که فقط خودت لباسها رو چنگ نمیزنی اون برات میچر ...

😅😅🤣🤣🤣🤣 اره دقیقا، ولی اینو باید در نظر بگیری بچه وقتی واست نمیذاره بری با دست  بشوری مخصوصا اگه دست تنهاییو نمیتونی پیش کسی بذاریش، ممکنه دو روز لباس کثیف نداشته باشی ولی یهو چند روز پشت هم مجبور بشی روشنش کنی و ده بیست تا لباس بشوری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

من که اصلا فریدولین رو پیشنهاد نمیکنم. خیلی زشت و بی کیفیته. برام جالبه که انگار یه سری استخدام شدن از طرف فریدولین که تعریف الکی بکنن. من به عنوان کسی که استفاده کردم دارم نظر میدم نه به عنوان کسی که استخدام شده برای افزایش فروش وسود یه شرکت