2777
2789
عنوان

به نظرتون میتونه بگه حلال نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 51 پست

مگه حلال حروم به حرفه . احکام شرعی دفتر مرجع تقلید زنگ بزن بپرسید

اول شرط سودش بده ربا میشه حرامه

دوم سود وکالت در سرمایه گذاری نهایت یک تومن

واریز کردی به حساب ش کافیه

فیش واریزی نگه دار شاید شکایت کند شورا حل اختلاف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات از یه نفر که از اطلاعات قانونی و شرعی سرش میشه پرسیدم گفت اولن باید ببینی چند وقت این پول رو قرض گرفته و اینکه کسی که بهت پول قرض میده بعد چند وقت تورم میخوره به اون پول قرض داده شده میتونه زمانی که می خواد پول قرض داده شده رو پس بگیره درخواست کنه نرخ تورمی که این مدت به پولش خورده رو طرفی که پول رو بهش قرض داده یبده و اینکه اون دوبرابر پولش رو می خواد این نزوله و از نظر شرعی و قانونی حرام و جرمه بهش گفتم از اول شرط اینجوری نذاشته که سود پولمو می خوام گفت حتا اگر شرطم نذاشتن وقتی تو پولی به کسی قرض بدی و تورم بهش بخوره میتونی درخواست تورم پولت رو بکنی از کسی که بهش پول قرض دادی خلاصه خواهرت براساس مدت زمانی که پول قرض داده شده دستش بوده تورمش رو حساب کنه از کسی که سرش میشه و میتونه محاسبه کنه براش بپرسه و نرخش رو حساب کنه و به طرف بگه اینقدر تورم به پولت خورده بیا بگیرش بازم قبول نکرد ازش شکایت کنه از طریق قانون وارد بشه خلاصه بهش بگو دست دست نکنه که بیشتر تورم به پول اون طرف نخوره سریع پیش رو بگیره

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
بلاخره برادرتونه حتما راضیه.

اره

دلش خیلی بزرگه ندم هم به. یا مدت فراموش میکنه اما خودم نمیخوام اینجوری ناراحت باشه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
مقداری که دستتون هست رو بدین بهش تا بمونه بقیش . اگه دارین مقداریشو

نه کلا دستمون خالیه

چند روز دیگه کلشو حساب میکنیم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
اول ماه گرفته الان میخواد پس بده. حتی 30 روز هم نشده

خوب پس تورمش زیاد نمیشه تا قبل از اینکه تورم بیشتری به پولش بخوره بهش بگه بیا بریم جایی تورم پولت رو حساب کنن همونقدر اضافه تر بهت میدم وگرنه هم میرم به جرم کلاهبرداری ازت شکایت میکنم دیگه قانون تکلیفمون رو روشن میکنه

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲